| Deniiis a întrebat:

Am parul usor ondulat si are mult prea mult volum. Nu stiti cum as mai putea sa scap de el(din volum)? Va rog sa nu imi spuneti sa ma filez sau sa folosesc tot felul de sampoane, sincer, am incercat, iar rezultatele nu si-au facut inca prezentalaughingDau funda!:*

Răspuns Câştigător
| Lavina145 a răspuns:

Incearca sa-ti dai cu spuma in cap sau ceva...pentru a nu avea volum sau spune-le la cele de la coafor sati mai ia din volum. aceeasi problema am si eu dar eu folosesc placa

4 răspunsuri:
| didi12 a răspuns:

Stiu cum e, exact asa e si parul meu.Eu dupa ce ma spal,nu-l usuc cu foehn-ul,ci il piaptan putin, si astept sa se usuce el singur cat de cat. Apoi, il prind in coada, iar pe parcursul cozii mai pun elastice.Iar dimineata, imi sta mai asezat. Sper sa intelegi ce vreau sa spun.happy

| xFakeSmilex a răspuns:

Asa mi se intampla si mie. Dar niciun produs nu a avut efect. Singura solutie pe care am gasit-o este aceea de a imi indrepta parul cu placa.

| Bondarel99 a răspuns:

Asa eram si eu... apoi mi-am vopsit parul, acum sta drept si nu mai are volum dar tot mai frumos e parul ondulat, de aceea te sfatuiesc sa il lasi asa cum e pentru ca multe fete ar da orice sa aiba parul tau...mai tarziu, peste cativa ani o sa ti-l aranjezi tu asa cum crezi ca iti vine mai bine.
Si placa distruge parul, nu incepe sa o folosesti.

Răspuns utilizator avertizat