anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pe corp,pe sani pe burta, pe gat si cateva pe fata ca niste noduri albe! Cineva mi-a spus ca sunt puncte de grasime! Unele am reusit sa le mai scot si iese din ele ceva alb! Nu sunt cosuri sunt niste noduri mici, nu ma dor doar ca se vad urat mai ales cele de pe sani! Momentan nu am posibilitatea sa merg la spital.As putea face ceva sa scap de ele? si inca ceva...pe sani am avut 2 cosuri si le-am strans dar mi-a ramas semn rosu acolo si il am cam de mult timp.Cum sa il fac sa se duca pentru ca vad ca nu se mai vndeca. Funda si respl rasp vot.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca sa te faci cu o crema de galbenele sau cere de la farmacie ceva unguent

| Kristinikaaa a răspuns:

Punctele acelea albe sunt ori pori blocati, ori lipoame (mici tumori benigne de grasime). Nu ai de ce sa iti fac griji, in principiu nu sunt periculoase. Ca sa scapi de ele va dura o vreme, dar iti recomand un gomaj usor abraziv (merge si pe fata si pe corp). Il poti cumpara din magazinele de cosmetice sau il poti prepara acasa din ulei de masline, miere si zahar brun. Freci bine cu el pana inlaturi toate celulele moarte din piele, apoi clatesti cu apa calduta si cu gel de dus.

| Aaxell a răspuns:

Dupa parerea mea doctorul dermatolog o sa stie ce sa iti recomande.Nu incerca sa iriti "nodurile " ca sa nu devina mai grav. Multa bafta!