Pai daca vrei sa mearga cu geaca de piele, ori iti iei pantaloni de piele de culoare neagra, ori iti iei o pereche de blugi, orice culoare, dar largi si fără tăieturi.
Cum sa mergi in trening? Costum camasa si cravata asa se merge elegant ca poate mergi la restaurant nu pe stadion blugii si treningul sunt haine de lucru nu se potrivesc la o iesire in oras, lasa adidasii ca nu merg, un barbat care se respecta poarta camasa alba cravata sacou pantaloni pantofi nu adidasi, daca nu iti pasa de ceilalti merge sa te imbraci cum vrei adidasi trening tricou ca pe stadion șapcă seminte
Te duci la petrecere sau la inmormantare? Iar daca mai vrei si pantaloni de trening, mergi mai bine direct la stadion.
Colegii tai vor fi toti eleganti iar tu nu le vei arata respect in tinuta pe care o doresti. Decat asa, mai bine nu mergi la intalnire.
Daca nu esti interesat nici de aia, nici de aia... de ce mai pui intrebarea aici?
1: Din cate stiu eu, e petrecere
2:Nu sunt genul sa ma duc la stadion, prefer sa vad evenimentele sportive de acasa
3:Nu imi pasa cat de elegant arata colegii mei
4:Am ajuns la o varsta in cat nu trebuie sa demonstrez respect fata de colegii de scoala prin felul in care ma imbrac
5:To late, am confirmat, meniul platit
6:Nu am zis ca nu sunt intereseat nici de aia, nici de aia, si am pus intrebarea pentru ca imi doresc niste sfaturi/pareri
Daca cineva are o sugestie referitor la imbracaminte, accept cu placere(de ex fara geaca de piele.Probabil singurele lucruri care nu le as schimba sunt adidasii si tricoul.Im prima faza ma gandeam sa ma duc in pantaloni de trening dar sincer nu am gasit nimic care sa arate casual si nu sport momentan(accept sugestii daca stie careva)
Inteleg, probabil o pereche de blugi ar merge mai ok, cam ce culare ai sugera? tot negru avand in vedere ca geaca si tricoul o sa fie asa?
Nu imi plac costumele, cravata nici atat(nu am purtat cravata de 16 ani, de la nunta).E restaurant unde ma duc, dar fiind intalnirea de 20 de ani cu toate clasele, probabil o sa fie structura aprosimatic ca la o nunta, fiecare clasa cu masa ei.Cum am mentionat in celalat comment care a zis de stadion, mai mentionez cateva lucruri: nu port sapca, nu imi pasa ce cred ceilalti de imbracamintea mea, doar imi doresc un outfit casual care sa nu implice purtarea unui costum, si mi-ar placea sa primesc cateva sfaturi
Daca vrei ca toata imbracamintea sa fie neagra, da; Insa, daca de ex pe sub geaca iti iei tot tricou negru in opinia mea arata mai bine cu blugi de culoare albastră. Daca iti iei o cămaşă alba merg foarte bine si blugi negrii