| Ddyyaa94 a întrebat:

Am pielea de la picioare foarte moale si se vede mai ales cand ma asez pe scaun. St destul de slaba(43 kg) si am 1.60. Ce as putea sa fac sa se mai intareasca? (aa si ma duc si la sala si fara prea mult folos) Funda.

4 răspunsuri:
| coolestpageer a răspuns:

Sensibilitatea depinde foarte mult de mediul extern. De multe ori, puteţi avea părinţi cu piele sensibila, iar voi să nu mai scăpaţi de problemele de piele. Aceasta se poate datora cremelor, condiţiilor de mediu sau unui regim de îngrijire a pielii neadecvat. Cu pielea sensibila, este de fapt simplu regimul de îngrijire. Încercaţi să evitaţi produsele prea "violente" – cu prea multe ingrediente dubioase sau iritante, care fac spumă sau care vă deranjează pielea în orice mod. Dacă nu vă simţiţi confortabil cu vreun produs, vă provoacă înroşiri, iritaţii, vă usucă excesiv pielea, luaţi-vă unul destinat pentru pielea sensibilă. Totodată, evitaţi să vă obosiţi pielea cu prea multe produse – straturile cremă (de toate tipurile), protecţie, ş.a. numai vor înrăutăţi pielea voastra sensibila. Un regim de bază, cu produse adecvate anume pentru pielea sensibila şi multă răbdare vă vor ajuta să aveţi o piele normala! Succes... fundita?>>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci inot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fato! dupa ce faci baie iesi afara si freacate de asfalt nu o sa mai ai nimic moale dupa sau poti sa iei un satar si a iti razi picioarele ...merg amandoua stai linistita am patit si eu s ate refaciwinking

| bya5 a răspuns:

Treuie sa faci sport... daca mergi la sala incearca sa-ti antrenezi mai mult muschii picioarelor... pielea moale de la picioare este din cauza ca nu au muschii facuti
incearca sa faci mai mult sport cu picioarele pentru ca acestea sa devina mai fermewinking bafta!