| Tinna_Cristina_1989 a întrebat:

Buna,am porii dilatati pe nas,ce pot sa fac? ceva natural ce ati testat? arata groaznic punctele alea negre, va rog mult! Funda bineinteles!

3 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Pentru puncte negre foloseste plasturii din farmacie speciali pentru asa ceva si pentru pori dilatati:
http://www.ele.ro/......gent-13108
Sa fii frumoasa.

| Raluca15Elena15 a răspuns:

Daca ai porii dilatati si puncte negre, inseamna ca ar trebui sa te speli mai de pe fata si in special in zona aceea. Ia o batista, ud-o cu apa calduta si freaca in zona respectiva, apasand usor. Dupa aceea poti sa-ti pui plasturi de la farmacie dar nu foarte des, de altfel pielea se va usca.

| uca_1023 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, dar dupa ce ii dilat si mai mult, ori dupa o baie fierbinte, ori dupa ce fac o baie de aburi doar la fata cu scopul de a dilata porii, storc foarte bine punctele negre, iar apoi imi fac o masca cu argila, si in loc de apa pun sucul la o jumatate de lamaie, pentru ca are rolul de a degresa si e si astringenta, iar cand prepari argila cu lamaia sa nu folosesti decat lemn sau mainile tale, pentru ca plasticul sau metalul ii dauneaza foarte mult. Succes! :*
Si eu mai folosesc si tinctura de propolis pe fata seara de seara, e cicatrizanta, iar dupa ce storc punctele ma ajuta sa nu mai ramana rosii vreo doua zile big grin