Bai fratilor fata a intrebat cum o poate convinge nu voi sa o intrebati pe ea de ce sa nu te lase? pai va spun eu ce va zice: de ce iti trebuie sutien la scoala? inca nu e momentul... mai stai ca ai tu timp si de sutien... vrei sa atragi baietii? daca nu reusesti sa o convingi sti ce faci? il iei cu tine in ghiozdan si ti-l pui la scoala in baie, pui o colega sa tina usa sa nu intre vreun baiat si ti-l pui in fata oglinzii, e foarte simplu, ca vor parintii sau nu tu sa porti ce-ti place, eu te sustin!
Pai ai putea sa-l porti fara sa-i spui ( asta daca nu se observa foarte mult ) sau, dimpotriva, il iei si cand te va vedea incepi munca de convingere ai putea sa-i spui ( cel mai des argument ) ca fetele din clasa poarta deja si ca nu e mare lucru; ca ti se potriveste perfect si daca mai astepti iti va ramane mic sau ca nu e frumos sa nu il porti pentru ca, pana la urma, e un cadou si nu tu ai dat banii pe el
Sper sa te lase
NU trebuie sa ceri voie sa porti sutien, tine de intimitatea si preferintele tale, nu de ideile parintilor.
Buna
Ai putea sa-i spui ca fetele din clasa ta poarta deja, ca e foarte comod, si tu te simti bine cu el...mai ales daca nu ai sani f micistiu ca si eu am patit la fel.la inceput ca mama zicea ca usnt prea mica etc.la inceput pe la 12 ani purtam bustiera, si dupa sutien.mult succes>
Nici p mine nu ma lasa sa port oricat i-as ruga..nu ma lasa sa fac multe, dar oricum, baga-l in ghiozdan si pune-l la scoala, dar sa nu uiti la sfarsitul orelor sa ti-l dai jos, ca se vede
AndreeaIonela29 întreabă:
Isabelamaria21 întreabă: