Zineryt,Skinoren 15% gel.Sunt foarte bune amandoua.Skinorenul e mai puternic...
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Da, asa este. Nici prea multe creme nu este bine. Asa se intampla mai mereu, poate de asta se si agraveaza. La tine, este si varsta, dar nu intotdeauna este asa. Deci, in primul rand, ai incercat Mibazon( unguent veterinar)? Fa-ti ceai de musetel, spala-te pe fata. Nu le sparge, stiu ca nu poti, dar incearca. Sau sa te invat ceva, poate stiai: iei un ac, il tii la flacara de aragaz, apoi il stergi cu un servetel. Iar apoi cu varful acului, intepi cosul si puroiul o sa iese afara, (nu va intra in piele ca asa se face infectie, daca il storci). Nu te mai da cu creme. Fond de ten foloseste de la farmacie( Ivatherm). Cel mai bine, te speli pe fata, dimineata si seara, iar apoi dai cu ceai. Mult noroc. Daca vrei sa ma intrebi ceva, poti sa ma intrebi. Daca nu ai inteles.
Iti recomand un tratament, se numeste Zinerit si e foarte bun dar ca sa vezi efectul trebuie sa-l folosesti macar o saptamana.Si ai grija ce fond de ten folosesti(daca folosesti)ca si ala face cosuri.Si spalate in fiecare zi pe fata cu un gel pentru fata sau poti sa te speli cu sapun protex ca si ala e bun, dar dati cu o crema hidratanta dupa ca usuca fata.
Buna.si eu am avut problema asta.mi-au aparut niste ciupituri si mi-am cumparat mixtura mentolata, cand ma dadeam la ciupituri ma dadeam si la cosuri.vad ca ciupiturile au trecut mai repede, dar de 2 saptamani ma dau in fiecare seara pe frunte si vad ca le usuca foarte bine.incearca si tu, nu ai ce sa pierzi!
Exista foarte multe astfel de tratamente.Insa,cea mai buna modalitate ar fi sa mergi la un dermatolog care sa iti recomande un tratament potrivit tipului tau de piele.Pe langa tratament, ai putea incerca un tratament cosmetic.Intereseaza-te de o cosmeticiana care sa aiba la dispozitie aparatura necesara. Apoi poti merge la interval de 1 saptamana, sau cat iti este recomandat.Succes
Spala-te pe fata cu malai sau zahar, iti curata cosurile si iti face fata fina, foloseste o crema buna pentru tenul gras, nu iti atinge fata cu mainile. eu am incercat si o solutie pe baza de iod pentru cosurile de pe spate, a mers, dar nu stiu daca este potrivita si pentru fata, sa nu iti lase cicatrici.
Cel mai bine este sa mergi la un medic dermatolog pentru un consult, si acesta iti va prescrie exact tratamentul ce te va ajuta sa scapi de cosuri. Am un prieten in aceeasi situatia si asa a procedat, iar acum se vede diferenta.
Buna.Si eu am aceeasi problema, de la 11-12 ani pana acum(15 ani) imi apar intruna cosuri, dar au inceput sa mai dispara, fara a mai folosi nimic(caci si eu am folosit de mi s-a luat )...Si da, cred ca e"problma"pubertatii.
:*
Eu zic sa nu mai folosesti nici un tratament(masca sau alt ceva) asta e pubertatea ai sa vezi ca pe la 17-18 ani nu o sa mai ai nici un cos
Eu zic sa nu mai folosesti nici un tratament si nici o crema pentru ca asta este pubertatea ai sa vezi ca pe la 17-18 ani nu o sa mai ai nici un cos