Nu stiu daca e costisitoare dar am auzis ca e foarte buna argila sau era un baton de cosuri de la oriflame fundita?
Incearca mibazon.Este un unguent pe care il iei de la farmacia veterinara si costa in jur de 8 lei; sa nu crezi ca este o gluma pentru ca ai citit farmacia veterinara.eu o folosesc si chiar da rezultate
Eu si mama folosim brevoxyl si am mai incercat si baneocin.Cu cele 2 unguente eu nu mai am probleme cu cosurile(1-2 pe frunte din cauza transpiratiei) si mama, care era plina pe fata si nu putea sa iasa afara fara sa se dea cu fond de ten, a reusit sa scape considebaril de ele.Inainte de a te da cu vreun ungunent pentru cosuri spala-te pe fata.Si nu sunt extraordinar de scumpe gasesti la farmacie
Sucess in lupta cu sacaitoarele cosuri
Si eu aveam probleme destul de mari cu acneea, acum pot spune ca sunt mici, doar cand trebuie sa-mi apara menstruatia mai apare cate unul. Folosesc si acum zineryt si isotrexin, la recomandarea dermatologului. Cel mai bine e sa consulti un dermatolog pentru ca va sti de ce are nevoie tenul tau, iar de obicei retetele sunt gratuite.
Williama întreabă: