Tinctura de ardei iute ar fi o solutie.O iei de la plafar sau ti-o prepari singura, dar mai degraba o cumperi ca nu-i scumpa; indicat ar fi sa o folosesti zilnic sau o data la 2 zile(depinde de cat esti de disperata), sa iti masezi scalpul cu ea(probabil o sa te usture un pic dar nu-i mare branza)apoi lasi sa actionze cam vreo 30 min maxim o ora.Sper ca ti-am fost de ajutor...
Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine.Imi cadea parul, dupa care m-am tuns si am inceput sa folosesc samponul Revalid.Este foarte bun, in cazul meu, nu mi-a mai cazut deloc parul.Se gaseste in farmacii si este in jur de 40 lei. Apoi am mai folosit si o solutie care contine petrol si ulei de ricin.Este foarte buna, te dai o data pe saptamana cu ea pe tot parul si lasi sa actioneze 3-4 ore dupa care te speli bine.
Sper sa-ti fie de ajutor :*
Sti conteaza si cat te-ai tuns, e posibil sa fi nevoita sa il tunzi pe tot o data ca sa nu iti mai cada, ca asa a patit verisoara mea de 14 ani, il avea foarte lung si a inceput sa ii cada, si s-a dus la cea care o tunde mereu si i-a spus ca ar trebui sa se tunda la 0 pentru ai creste din nou si a nu ii mai cadea si a functionat si surprinzator i-a crescut in 11 luni pana la umeri,deci, raspunsul meu e sa te tunzi 0, asa se va mai si regenera
Funditssa?
Eu folosesc de pe www.uleideargan.com un ulei cu 7 uleiuri si mie imi cadea parul si era foarte foarte uscat dar de cand imi fac masti cu uleiul asta nu am probleme e un amestec de uleiuri din Maroc e super bun
DaciaRomania întreabă: