| Isabellblablabla a întrebat:

am pus ieri o intrebare insa am primit doar un raspuns si as vrea sa aflu mai multe pareri, deci : [ http://www.TPU.ro/......-o-astfel/ ]. Multumesc! :D

4 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Fusta e draguta, dar nu este pentru anotimpul acesta!

| Romancutza a răspuns:

Mie mi se pare ok, o tinuta cam la fel am avut si eu, am avut multe complimentelaughing

| mispis a răspuns:

Hei.Intai:fustita e absolut superba:X? Doitongueai daca vrei sa o porti la cizme cu colanti, in partea de sus ar merge urmatoarele:
1. o camasa(sa nu fie chiar alba, ar fi prea plictisitor zic eu, un bleu, roz etc)sau o bluza pe umeri(cu umerii goi)+o vesta(ori de blugi, ori din material, pe negru daca cizmele sunt negre, pe maro daca cizmele sunt maro sau ce culoare vrei tu, pana la urma tu decizi).
2. o bluza cu umarul gol care sa vina putin peste fustita, adica sa nu fie prea lunga.
3.mai incearca tu combinatii cu hainele pe care le ai in dulap.Cine stie? Poate gasesti tu ceva care sa se potriveasca mai bine decat ti-am zis noi.Bafta.
:*.

| Aurorah a răspuns:

Buna iata ca am decis sa te ajud si eu cu parerea mea
Ohh da este o tinuta superba este si stilul meu pratic colanti-cizme(cam pana pe la genunchi (XD)) si palton (iubesc paltoanele) sau fara palton deci cum vrei tu

Bye bye happy