| Xeniaa a întrebat:

Buna am putin varfurile despicate dar si putin arse ce pot sa folosesc ca sa se repare ce sampon sau vreun tratament? (fara sa il tai) si nu vreau sa coste asa mult. funda

4 răspunsuri:
| SecretLove a răspuns:

De reparat nu le poti repara, odata despicat firul de par nu se mai poate repara, trebuie taiat. Cu tratamente, eventual, ti-l "lipeste" pe moment. Tratamente sunt, la Avon, la Gerovital, insa pe mine nu prea ma multumesc tratamentele.

| Dana211 a răspuns:

Nu exista tratament pentru varfuri despiate ci doar solutii care previn acest lucru. Tot ce poti face e sa mergi sa ti le tai si acest lucru in cel mai scut timp pentru ca trecerea timpului agraveaza problema si va trebui sa tai mai mult din el

| Fllorentina a răspuns:

Incearca tratamente naturiste, cum ar fi : spalatul pe cap cu apa in care a fost fiarta urzica sau frunzele de nuc ( chiar mege acest "truc " eu il folosesc si la mine functioneaza.)
Totodata imi place sa folosesc frunza de nuc deoarece inchide parul la culoare, arata mult mai sanatos, te scapa de matreata + alte alea :)

Deci asta nu se poat explica.:-? trebuie incercat :-*

Uite aici alte cateva trucuri pe care eu nu le-am folosit dar am auzit de la prietene ca sunt destul de bune, acum nu stiu ce sa iti zic! cel mai bine este sa incerci sa sa vezi tu :-* Fiecare par este diferit. De exemplu un sampon ce imi face mie parul fin, tie til poate umple cu matreata sau invers :)
Iti voi lasa site-ul unde am citit atat eu cat si ele : http://www.scritube.com/......731824.php

AAaaaaa sa nu uitam pentru un par fara varfuri despicate cea mai buna solutie este vizita la salon o data la 6-8 saptamani. Frecventa taierii varfurilor depinde foarte mult de tipul de par pe care il aveti dar si de ingrijirea pe care i-o acordati. Recomandat este sa faceti o vizita la salon imediat ce observati despicarea varfurilor. De asemenea, este important ca parul sa fie taiat cu o foarfeca profesionista, bine ascutita, caci altfel deterioreaza parul.

Bafta :-*

| Larisa_Elene_fulga_1994 a răspuns:

Pai uleiul de masline f bun pentru par vf cadere etc pentru tot sh uleitl de ricin sh el e f bun