Iti recomand sa cumperi de la farmacie o crema hidratanta si crema coloranta Photoderm Max 50+ (acestea nu contin parfum), inainte de a-ti aplica aceasta crema un sfat util ar fi sa mergi la o cosmeticiana sa-ti faca un tratament facial si cu siguranta nu vei mai avea neplaceri.Bafta!
Buna, poti folosi fond de ten calmant de la avon( si eu am tenul cu tendinte de ingrasare), e foarte bun, hraneste pielea si nu o face uleioasa, dar inainte de a folosi fond de ten, trebuie sa folosesti o crema hidratanta!:* eu folosesc Nivea!:*
E ideal.nu ai ce sa patesti culoare fondului de ten sa nu fie prea deschisa sau inchisa de nuanta pielii tale ca arata ca o masca.De la avon sunt scumpe, eu cel putin nu gasesc culoarea potrivita.
Du-te la un dermatolog sa iti dea un tratament sunt bune produsele clearskin de la avon si planet spa, mai bine fa-ti de 2-3 ori masca de la planet spa si o sa fie bine, sau mai am eu o masca care o folosesc : o jumatate de banana o pisezi pana se face ca un piure, apoi adaugi un galbenus de ou, amesteci foarte bine si dupa pui in jur de 5 picaturi de zeama de lamaie si 5 de ulei de masline extra virgin.si o sa vezi ca o sa fie bine.stai cu ea pe fata in jur de 30 min P. S. masca mi-a recomandat-o un dermatolog si face foarte bine la ten.in timp elimina acneea, pistruii, toate problemele tenului
Mai bine nu folosi de loc deoarece iti pot iesi mai multe si fondu de ten de la avon nu stiu cat de bun este cel mai bine du-te la un medic
Dac folosesti fond de ten nu se intampla nimic...doar ca atunci cand ai fond de ten pe fata nu se vade asa de bione acneea...si s-ar putea sa iti iasa mai mute cosuri. trebuie sa folosesti fond de ten cum este culoarea tenului tau. est bun si de la avon. dar eu iti recomand:clearasil. este foarte bun crede-ma. eu folosesc si miau disparut.[fundita]?
Fondul de ten doar acopera, mai bine te-ai trata la un salon de infrumusetare, o cosmeticiana te poate ajuta
Ar fi bine sa nu folosesti de loc... el iti va intinde aceste cosuri...
PS: daca il folosesti o data sau de 2 ori nu are nimic
Nu trebuie sa-l folosesti des... dar poti de cateva ori
Daca folosesti fond de ten, nu faci altceva decat sa iti imbatranesti tenul!
Findca pielea nu poate respira si. se "imbacseste" sa spun asa.
Cel mai potrivit lucru ar fi sa te duci la dermatolog, sau daca ai putine sa te speli cu ceai de musetel pe fata, este foarte bun! Sau sa le storci.
DaciaRomania întreabă: