| AdynaLove30 a întrebat:

Am sanii mici chiar daca nu sunt mica[am 17 ani]si m-am saturat de push'up deoaarce vreau sa ma duc la mare cu prietenii si o sa arat aiureacrying. Vreau ceva remedii naturale [va rog fara copy paste de pe net am citit si eu destul inainte de a apela la voi] nu vreau medicamente sau chesti de genul doar ceva natural si eficient.Va multumesc pentru tot! Funda! Helpppp Me!:-

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fara o operatie de implant de silicon restul sunt doar frectii la picior de lemn. Orice ai face nu o sa iti cresca sanii peste noapte, poate deloc sau chiar insesisabil prin remedii naturiste.

Lasa i asa sunt destui barbati care apreciaza femeile cu sanii mici.

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Lasa-i asa ca sunt mult mai sexy fetele cu sani mici. Ps Si sunt baiat.

| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Adina.
Niste sfaturi eficiente nu cred ca o sa poti gasi in vreun fel pe internet,si anume sa iti creasca sanii peste noapte, doar optiunea implantului cu silicon,ceea ce cred ca nu este posibil la varsta ta pentru ca esti minora.
Cunosc fete unde natura nu prea a fost generoasa cu ele,dar au gasit moduri in care sa isi ascunda acest mic defect,si anume au dat comanda sau au mers la magazine cu costume de baie care au sutien push-up cu bureti sau silicon,le poti gasi la Jolidon sau GoldenPoint,sunt preturile putin mai scumpe dar crede-ma ca merita,poti de asemenea da comanda de la Magazinele online precum BonPrix etc.
Am citit undeva cum ca tinctura de marar ar fi buna pentru cresterea sanilor dar nu ti-as recomanda pentru ca am citit despre parerile altor femei care nu erau deloc multumite de acest produs,si plus iti deregleaza foarte mult ciclul menstrual si nu da rezultate la toate femeile, asta depinde doar de organismul lor.
In tinerete multe fete au sanii mici, dar dupa casatorie, nastere si alaptare, datorita modificarilor hormonale ei se maresc in volum.Organismul este intr-o continua transformare, deci nu trebuie sa-ti faci probleme.
Sper ca ti-am putut fi de folos, multa sanatate iti doresc.

| lauriss86 a răspuns:

Am doua prietene care si-au bagat silicoane, care din pacate este singura ´´salvare´´, le_a schimbat viata fara doar si poate...as vrea si eu dar mi_e frica de operatiisad