anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happy am si eu cateva intrebarihee hee am parul mediu si ma spal cu sampon wash&go si balsam tot la fel pentru par graslove struck. 1. de cate ri pe saptamana ar fi corect si normal sa ma spal pe cat? si 2. voi ce parere aveti despre acest sampon si balsam? vi se pare bun? daca nu recomandati`mi altul tot pentru par graswinking funda cine imi rasp la aceste intrebari.

Răspuns Câştigător
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Eu cred ca este indicat sa te speli pe cap de 2 ori pe saptamana, pentru ca nici prea des nu e bine sa-ti obisnuiesti parul, pentru ca se va ingrasa si mai mult.Cat despre samponul pe care il folosesti tu nu am ce sa-ti spun pentru ca nu am folosit niciodata.Ce pot sa-ti recomand(bineinteles daca vrei sa folosesti) samponul si balsamul de la l`oreal sau pe cel de la dove ( sunt foarte bune).Dar mai poti incerca si samponurile si balsamurile cu extracte de plante, aici ma refer le cele de le plafar (de exemplu herbagen) este ff bun.

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Eu mereu m-am spalat e cap de 2 ori pe saptamana: miecurea si duminica. Iar despre sampon; nu l'am folosit dar am auzit de la cei care il folosesc ca sunt multumiti de el. Eu ma spal cu garnier naturals cu drojdie de bere si rodie si chiar daca este un sampon pentru volum mie mi-a rezolvat si problema cu parul gras.

| AlexandraCroft a răspuns:

De spalat la cap te poti spala din 3 in 3 zile.
Sunt bunicele balsamurie de la Wash&Go, dar mai bune sunt cele de la DOVE sau Nivea, poti alege unul potrivit tipului tau de par si ai sa vezi schimbari mai mari ca atunci cand foloseai vechiul balsam.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.

| wertori a răspuns:

1. Normal e sa te speli de 3 ori pe saptamana.
2. Daca tie iti prieste samponul si balsamul foloseste-l, eu din cate stiu samponul asta nu e mare minunatie eu una am avut probleme cu el, dar depinde foarte mult si de scalp. Deci, eu una ti-as recomanda sampoanele Schwarzkopf-Gliss ( din magazin ) sau Keune ( din salon doar ca e mai scump in schimb e fff bun ).

| myhaella922 a răspuns:

Incearca sa te speli de maxim 2 ori pe saptamana! pentru parul gras incearca un sampon pe baza de citrice.este f buntongue te pup

| AliceThai a răspuns:

Cred ca in fiecare zi ar fi normal sa te speli pe cap, indiferent daca ai parul gras sau uscat.
Sunsilk e un sampon bun in general, vezi poate au si vreo marca speciala pentru par gras... oricum, astea wash&go, head&shoulders, sunt cam de duzina.

| FirstCookie a răspuns:

Buna! Sa inteleg ca ai parul gras. Normal, cu cat te speli mai des pe cap, cu atat parul se va ingrasa mai rapid si vei ajunge sa te speli in fiecare zi( asa am patit si eu). Incearca sa te speli la 3-4 zile; cat despre sampon, este destul de bun. Si eu l.am folosit( p.s.: acum ma spal cu Syoss si sunt multumita de rezultate). Sper ca te.am ajutat. Funda? :d