Pai. Iti poti lua un trening, te avantajeaza, un trening mai larg, tricouri largi, lungi. Pe tine te deranjeaza comentariile celor din jur? Daca da, atunci incearca sa te imbraci cu haine cat mai largi, nu cu haine strimte care iti arata grasimea. Daca nu te deranjeaza, poti purta orice doresti tu, nu lua in seama toti fraierii care comenteaza degeaba. Poti purta si blugi, hanorace, fuste, pantaloni trei-sferturi si scurti.
Eu ma uit pe euforia la "cum sa fii sexy" de la ora 11 sau 12 pana la 1 si ceva, este cu un tip pe nume Gok Wan,(cauta pe google sa vezi despre cine vorbesc )acolo iti arata cum sa ai incredere in tine, indiferent de cat de plinuta esti, si iti spune ce te avantajeaza, nu, daca porti haine largi, te fac mai plinuta, depinde cu ce asortezi hainele, cum am spus, sa te uiti pe euforia. Sper ca te-am ajutat, a si nu te lua dupa altii, si eu sunt plinuta, da nu ii bag in seama, mai bine cu putine forme decat scandura :*
Nu stiu ce sa zic http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:0 Acum serios : hanorace, haine xxl in general.Bye
LCD întreabă:
DaciaRomania întreabă: