| deyutzxa a întrebat:

Buna am si eu nevoie de ajutor, m-ati putea ajuta? Ok, deci vreau sa am sanii mai mari, am doar 14 ani dar vreau sa ii am mai mari, m-ati putea ajuta cu niste idei ...sau ceva ca sa pot sa fac sa imi creasca mai mari sanii? Dar va rog fara vreo morala ca am timp sau altele ca am auzit destule si sunt satula, doresc doar ajutor... vot+fundita.Va pup.Ms mult.

Răspuns Câştigător
| fafnir a răspuns:

Poi... poti incerca un antrenament care sa iti stimuleze hormoni putin big grin Incearca sa alergi(cat mai mult, trebuie sa ajungi la cel putin 12 ture de stadion, 3 ori pe sap). Asta si cu a manca ce vrei si cand vrei ar trebuie sa aiba efectul dorit. Incearca sa alergi cele 12 ture cat mai rapid si fara pauze! Nu e ceva rapid, va dura cel putin 1 an sa vezi ruzultate. Dar singura metoda rapida e sa iti pui silicoane :-)
Have i received the pedo bear seal of aproval?

10 răspunsuri:
| lovem3 a răspuns:

Asa cum am mai spus si la alte inrebari asemanatoare. sanii nu cresc daca te dai cu ceva sa iei ceva anume. tine doar de conformatia ta. in timp vor creste stai linistita ai doar 14 ani pubertatea incepe pe la 12 in 2 ani nu ai cum sa ai sanii mari.o sa te dezvolti pana la 18 19 20 de ani. ai timp suficient. nu ai cum sa faci sa iti cereasca tot ce poti sa faci e sa iei niste vitamine pentru a avea corpul sanatos pentru a se putea dezvolta armonios:*

| lplostonyou a răspuns:

Cel mai usor si practic e sa te apuci de ceva sport,hambal,volei, inot, sporturi de la care te dezvolti armonios si o sa ai sani foarte frumosi happy

| IIIIIIIIIIIII a răspuns:

Cand faci dus, inainte sa iesi din cabina ( sau din cadabig grin ) da-ti pe sani cu un jet de apa rece!
Mult noroc! kiss

| chocolate_1698 a răspuns:

Sutien push-up

| stepfania a răspuns:

Pune silicoane.

| anaservic a răspuns:

Esti la varsta la care sanii se dezvolta in propriul lor ritm. poti avea sanii f mici pana la varsta de 16 ani, iar la 17 deja sa fie prea mari! ai rabdare pana mai cresti

| CrissuBaa a răspuns:

De ex Sutiene cu pernitza. si eu am 14 ani dar nu vreau sa ii am mai mari nu prea ma streseaza chestia asta. daca vrei sa para mai mari sunt sutiene speciale. sa ii faci sa creasca este o crema dar nu stiu cum se numeste.

| mihai_4767 a răspuns:

Uite ce este fara morala cum ai spus ceea ce ati spun este o chestie foarte adevarata dar nu te sfatuiesc sa o folosesti de la ani tai. daca ai face sex de acum ti sar mari si sunt atat de sigur pentru ca stiu de la surse sigure.dar tot odata te dezvolti mai repede decat de obicei. spor la treabawinking

| alintanislav a răspuns:

Tu nu prea arati de 14. fara suparare

| Silviulik123 a răspuns:

Sa nu fumezi, sa faci sport, sa respecti mesele