Hei,
Mama mea la fel avea inainte parul negru cu vopsea de foarte mult timp si a incercat sa se decoloreze( precizez ca vopsea decoloranta sau ceva de genul nu exista, decat pur si simplu decolorant) si nu a rezolvat nimic. Nu avea putere nici o firma la parul negru.
A mers la un salon si a decolorat-o iar acum e un roscat mai inchis asa. Foarte bine i-a iesit si nici nu si-a stricat parul.
Crede-ma ca si la coafor tot cu decolorant te face doar ca e mai profesional, iar tu nu ai de unde sa-l cumperi. Oricum nici asta din comert nu e asa rau, eu am suvite blonde iar parul este moale. Insa pentru un par negru nu are putere.
Bafta! :*
Nu,nu ai cum sa iti schimbi culoarea fara decolorant, si de culoarea negru din par scapi cel mai greu, absolut nicio o vopsea nu va acoperi culoarea negru.trebuie sa te decolorezi
O metoda ar fi sa cumperi vopsea de par alba (se gaseste mai mult in saloanele profesioniste)dupa care sa folosesti ce culoare iti place.Sau eventual sa incerci hena.Aceasta este o modalitate mai naturala.