| Me,myself & I a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat...vine vara si nu pot sa port costum de baie din cauza parului pubian, am firul gros si creste si repede... e penibil! cu ce sa ma epilez? .sa fie eficient.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi la un salon de frumusețe și te epilezi cu ceară caldă.
O să doară un pic la început dar mai târziu nu o să mai fie așa.
Folosește un costum de baie care îmbracă destul de bine partea asta a corpului.
Un bronz reușit.
Pa, pa.

14 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

Woow.sa inteleg ca tu ai un boschet acolo si nu te epilezi ca te doare?rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ceara.

| borsec a răspuns:

Cu ceara calda.

| borsec a răspuns:

Emil ce rau esti...

| Marii a răspuns:

Emil ea a spus ca are un fir gros si creste foarte repede, nu ca o doare.
Ceara e cea mai eficienta, dar sa nu ai pielea foarte sensibila ca s`ar putea sa tipi un pic blushing

| anonim a răspuns:

Dar sunt mult mai multe metode prin care ar putea sa elimine acei peri.nu neaparat cu ceara.sunt creme de epilat, chiar daca tin mai putin, insa...,laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emil, rauleeelaughing
Ce ti-a facut fata?
Te sfatuiesc sa merci la salon, asa se va ocupa cosmeticiana de problema tale happy

| anonim a răspuns:

@delight-dar cine ti-a spus ca eu as avea probleme?tongue
mi le rezolv singurel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahamlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina de tuns iarba rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi cu incredere la un salon de cosmetica. Te epilezi cu ceara calda si 3-4 saptamani nu vei avea probleme. Asta e cea mai buna metoda.

| claudya a răspuns:

Incearca si epilarea cu ipl de la Slimart

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ceara calda. e mai buna decat benzile cu ceara si mai buna decat aparatul pentru ca suferi cateva secunde pana le smulgi si gata, ai scapat. apoi ai grija sa nu iti creaca firele sub piele si cred ca ai scapat de belea.

| Me,myself & I explică:

Voiam doar niste sfaturi pentru indepartarea parului pe lunga durata...asta nu inseamna ca e un boschet sau ca nu imi ingrijesc 'partea de jos' Emil.