Iti dau eu un raspuns concret... da intr-adevar iti maresti sanii cat de cat cu tinctura de marar, abia dupa primele 2-3 saptamana vor incepe sa apara rezultate vizibile.Iti recomand sa-l folosesti cel putin 1 luna daca vrei un rezultat cat de cat multumitor.dezavantaj:dupa ce nu mai folosesti sanii revin la forma initiala. Efecte adverse:sub nici o forma sper ca te-am ajutat.
Eu nu o sa comentez nimic despre ce s-a spus mai sus, nu ma complic.
Eu nu am folosit, nu cred ca functioneaza.
Cea mai buna metoda, si cea mai scumpa, silicoane.
Sau, poti incerca diverse exercitii pentru sanii.[varsta ta ne-ar ajuta cred ^^] daca ai pana`n 20 o sa-ti creasca, e timp.
Cum am mai spus, poti incerca exerciti.
A.si niste sfaturi:
-fa dusuri alternative calde/reci.
- maseazati sanii cu un cub de gheata.
le pastreaza feminitatea.
Vad ca nu ti-ai permis nici macar un nume intreg, o intrebare inteligenta nu-ti permiti nici atat.
Da, are reactii adverse, s-ar putea sa-ti creasca un c*i in talpa.
Ti se pare ca ai adresat o intrebare demna de-un raspuns apreciabil?
Sau, te-ar ajuta cu ceva daca mi-as antrena imaginatia in legatura cu intrebarea pusa de tine. Cine-i frustratul? In situatia de fata tu esti, tu ai dat imediat stupidul, deci? Vorbe-n vant! Uite, prin acesta postare ti-am oferit inca o sansa de a--mi da stupid, o sansa in plus in a-ti arata puerila ratiune.
Dragii mei incompetenti, tin sa va anunt ca nu am nevoie de raspunsuri care exprima frustrarile voastre focalizate pe intrebarea mea. Eu am pus o intrebare si imi doresc sa primesc niste raspunsuri de la persoane care au incercat tinctura respectiva.
P. S asta a fost pentru primii 3 care au raspuns
Pentru ceilalti, astept niste raspunsuri care sa ma ajute. Multumesc
Nu trebuie sa iti antrenezi imaginatia, ci sa raspunzi daca esti in cunostinta de cauza. Si da, mi se pare ca am adresat o intrebare cat se poate de normala. In primul rand nu vad de ce ar fi stupida si in in afara de acest lucru, tu nu ai argumenete plauzibile in a-mi demonstra ca intrebarea mea nu merita un raspuns coerent. Site-ul acesta este facut pentru a ne ajuta semenii, nu pentru a-i ironiza. Ratiunea ta, oricum, o depaseste cu mult pe a mea din perspectiva puerilitatii. Trebuie sa-ti schimbi unghiul din care privesti lucrurile, pentru ca s-ar putea sa fi total paralel cu situatia. Nu prea te "interesectezi " cu intrebarea.
StarDust întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: