| Me,myself & I a întrebat:

am si eu o dilema.Am fata patrata, ochii caprui spre verde si parul e destul de lung, dar nu e nici ondulat nici drept.La radacina sta pleostit si la varfuri umflat... ce tunsoare m-ar avantaja? ce culoare de par ar fi potrivita ca sa-mi iasa ochii in evidenta? ce sfaturi aveti? mersi

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

De ce vrei sa-ti tunzi parul? Mai bine trateaza-l. Cred ca parul tau la radacini e gras si la varfuri uscat. Cand te speli pe cap pune sampon (nu mult) doar pe radacini, oricum samponul va ajunge si la varfuri, iar cu balsamul exact invers, pune doar pe varfuri. Si din cand in cand clateste-l cu apa calduta cu otet; stiu ca suna naspa dar chiar iti straluceste parul apoi.
Eventual tunde-l din varfuri si aplica ceva ser hidratant tot pe varfuri (eu folosesc Gliss Hair-Repair, spray; sau pentru netezire Dove Lisse&Soyeux).
Daca vrei sa-l vopsesti (nu ai specificat care este culoarea ta naturala) consulta o coafeza ce culoare te-ar prinde. Este la Palette noua gama 10 minute, e mai bland cu parul si culorile f frumoase; sau L`oreal.
Cat despre coafat, iti poti lua un aparat din acela cu mai multe capete ( eu am philips cu 7 moduri de coafat). Si iti poti face onduleuri lejere, sau ti-l indrepti un pic. Dar nu excesiv pentru ca iti deteriorezi parul.

3 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa mergi la un salon, si isi va da cu parerea un stylist.Multa bafta iti doresc.

| ellai a răspuns:

La salon e cel mai bine.noi putem sa iti dam niste idei, dar poate nu te imaginam bine si cine stie ce iasa.insa pot sa dau cu presupusul tongue.cred ca ti-ar sta bine tunsa filat, iar la culoarea parului cred ca ar merge un ciocolatiu, dar depinde de culoarea tenuluiwinking

| Me,myself & I explică:

Am tenul normal. putin bronzat