Incearca cu apartul acela relax&tone parca asa se num sau cu orice aparat de acest gen.
Inainte sa urmezi o dieta trebuie sa stii ca atunci cand incepi sa slabesti, nu vei slabi doar din brate ci vei arde grasimile de pe intreg corpul. Documenteaza-te mai bine despre slabire pe siteul www.cura-de-slabire.net. Succes
Exercitii cu gantere sau daca nu ai gantere incearca cu sticle de apa de 0, 5l. app, saritul corzii ajuta si iti lucrezi intreg corpul
Hey da-mi add (yo_frumusika94)si iti dau un videoclip ca niste exercitii de aerobic pentru asa ceva nu cred ca dieta te va ajuta sa slabesti la brate deci daca nu vrei sa slabesti in tot corpul nu te chinui ca dieta...bafta
Buna! Am o colega care are aceeasi problema ca tine, dar ea a fost ajutata de o antrenoare de handbal, iata in ce consta ceea ce trebuie sa faci:seara inainte sa te culci, infasoara'ti partea aceea a bratelor care vrei sa arate mai supla in folie de plastic(stii tu ca aceea cu care mama ta acopera mancarea ca sa nu se strice). Cat timp vei avea folia aceea pe brate, bratele tale vor transpira, si asta ce inseamna? Inseamna ca incetul cu incetul grasimea se "topeste" ca sa zic asa, iar tu vei avea bratele mai subtiri. Si mie mi s-a parut ciudat si aiurea la inceput, dar m-am gandit sa incerc si eu la talie ci chiar a mers acum sunt inalta si slaba cu toate ca mananc. cam orice la orice ora(lumea zice ca mi-am format metabolismul). Daca vrei incearca, nu te oblig sa faci asta
kalakkas întreabă: