Eu te sfatuiesc sa ti cure de slabire pentru ca esti in crestere, dar asta nu inseamna ca poti mananci orice.sunt cateva reguli care cred ca le sti deja.renunta la dulciuri, prajeli, fa mult sport, alearga macar o jumatate de ora pe zi fara f multa pauza.nu manca dupa 7. fa abdome incepe cu 50 dupa treci la 100 la fel si genoflexiuni.la scoala poti sa-ti iei un fruct plus un jumatate de sandwish cu paine neagra salata si putin salam parizer si branza. daca iti doresti cu adevarat sa slabesti poti.
P.S:Eu nu iti recomand curele de slabire
Si eu am probleme cu greutate de mica, vara am tinut dieta barelina dar facuta dupa placul meu, acum cu scoala nu o mai pot tine, dar mama hotarat sa manac mai putin si des adica dimineata manac ceva obligatoriu, la scoal o sa manac un mar sau un covrig dar nu 7 days, cand vin acasa o sa mananc mancare gatita dar putina si nu prajeli. mai o sa manac odata sera pe la 6-7, si daca mi se face foame dupa o sa mamac un fruct.
Eu sunt moarta dupa dulciuri si o sa manca daca mi-e pofta o data pe saptamana ceva dar doar daca mie pofta.
Acum nu stiu cat de grasa esti tu greutatea normala la tine ar fi intre 60si 70 de kg.
Eu zic sa eviti regimuri de genul "slabeste in X zile", ce crezi ca o sa se intample dupa 13 zile? O sa incepi sa te ingrasi la loc.
Poti slabi fara nicio cura, doar scazand cantitatea de calorii din alimentatie. Ce mananci acum?
Mario1996 întreabă: