| AngelBaBy a întrebat:

Am si eu o intrebare:Am o prietena care s-a ras cu lama pe picioarerolling on the floorSi ii este frica sa nu ii creasca mai mult parhee heeCe credeti ca se va intampla? E serios!

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Cu lama creste iar, in cateva zile, mai mult si mai negru. de asemenea, daca folosesti lama des, dupa o vreme (bine nu o luna, ci vreo 2 ani) nici macar cateva zile n-o sa mai tina. dupa vreo jumatate de zi deja o sa simti picioarele aspre.
cel mai bine e sa scapi de par prin smulgere, nu prin taiere, da' merge si lama daca nu poti sa mergi in fiecare luna la salon sau n-ai bani de un epilator. sau poti sa-ti iei crema depilatoare dar mare branza nu face, ca si la lama creste inapoi in cateva zile.

10 răspunsuri:
| kindness a răspuns:

Pai asa este intr-adevar ii v-a creste mult mai mult par decat il avea inainte, spune-i sa-si cumpere acel gel care sa ii stopeze o vreme cresterea parului, apoi sa se faca cu un aparat cum ar fi Philips sau altele sau cu crema pentru ras! happy

| missouri a răspuns:

O sa'i cada tavanul in cap.
Haideti mai, pe buna! laughing
Nu se va intampla nimic. oh go on O sa'i creasca la fel de mult par, insa mai repede. In 2-3 zile ii creste. Zii sa stea linistita ca nu se intampla nimic. laughing

| aиdяaaa●• a răspuns:

O sa creasca mai repede, mai des si mai groshappyCe crezi ca i s-ar putea intamplaaa?!oh go onTrebuie sa se faca o data la 2-3 zile.Mai bine astepta sa-i creasca si merge la un salonhappy

| ancan a răspuns:

Nu creste mai mult par.Creste tot atata par cat avea si inainte, doar ca in acelasi timp, deci firele de par vor avea aproape aceeasi dimensiune, de aceea pare mai mult laughing
zii sa stea o saptamana si sa se duca la salon sa se faca cu ceara

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Pai cu lama creste foarte repede. As sfatui aceea persoana sa se epileze mai bine cu un epilator. Daca se face cu el ii va creste o data la cateva saptamani, dureaza pana creste.

Răspuns utilizator avertizat
| ArinaMK a răspuns:

Nui va creste mai mult par, daca sa ras pentru prima data nu dar in loc de blond va fi negru si cam in 3 4 zile creste funda?big grin

| Teresa a răspuns:

Nu creste alarmant daca te razi cu lama stai linistita doar ca in cazul zmulgerii e mai eficient pe termen lung tine cam 4 saptamani cand te razi tine cam 2 cam asta e diferenta in mare parte

| MaxX_7703 a răspuns:

Si prietena aia esti u? odata ce te.ai ras cu lama fii constienta ca o sa iti creasca mai mult par big grin. puteai sa incerci cu benzile epilatoare care smulg firul de par de la radacina happy

| AngelBaBy explică:

Maxx, aia nu sunt eu! Am o prietena de 13 ani...eu am 11:l
Eu nu as face asa ceva...bah,am 11 ani!