| KikiRiki98 a întrebat:

Buna:* Am si eu o intrebarehappy Am o problema cu acneea, nu am prea multe cosuri dar fara sa vreau si in somn si ziua cateodata unele mi rup si lasa in urma niste urme care dispar foarte greu.Ce as putea lua sau face acasa din produse naturale pentru ca sa-mi dispara cosurile.Am vazut pe net ca daca fac o pasta din ou si gris si il las pe fata o sa imi dispara, oare merge?
Funda:*!

Răspuns Câştigător
| AgentulVIPPro a răspuns:

Buna kikiriki98.in mod normal cosurile apar atunci cand esti in perioada de pubertate. daca cosurile sunt rosii sa nu te atingi de ele dar daca au un pct galben in misloc poti sa il spargi daca vrei dar nu cu unghiile dar cel mai bine e sa ilo lasi sa se sparga singur ca sa nu iti ramana semn. daca vrei sa scapi de ele te poti da pe fata cu spirt dupa ce te-ai spalat cu apa si sapun iar dupa sa pui pasta de dinti mentola.si sa o lasi maxim o ora.sau daca ai o suma de bani ai putea sa iti cumperi betadine.o sa iti treaca. sper ca ti-am fost de ajutor.o zi frumoasa

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FoReVeRyOuNgBiTcH a răspuns:

Da, e buna idee aceea. Da-te pe fata si cu IOD (il gasesti in farmacii sub numele de BETADINE). Sigur iti trece cu asta.

Bafta!

| EcstasyDubstep a răspuns:

Eu una folosesc spirt.Cum? Pun putin spirt pe niste vata si imi dau pe fata (insistand in zona cu cosurile) la mine are efect foarte rapid (in vreo 3 zile dispar) Dar spaate bine pe fata cu apa simpla inainte si nu exagera pentru ca spirtul are si efect de uscarewinkingSucces!