5 kg poti slabi pana atunci doar daca nu mananci nimic pana atunci pentru ca e fizic imposibil sa mananci si sa aslabesti 5 kg in 6 zile, pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
O sa slabesti maxim 2 kilograme. Daca vrei 5, desi nu e sanatos, fa macar 3 ore pe zi de efort intens.
Prin infometare nu ai cum, fiindca dupa ce pierzi un kg, din cauza lipsei de hrana, corpul intra in alarma si isi conserva energia (caloriile) cat de mult poate: vei fi ametita, incapabila sa faci efort, slabita, dar in niciun caz nu vei da jos 5 kg. Vei da vreo 2-3, daca treci pe legume proaspete, 3-4 mese pe zi, fara paine, ulei, zahar si faci si putin sport. 5 mi se pare cam mult.
Sa spunem ca ai reusi sa slabesti atat de mult intr-un timp asa scurt. cand incepi sa mananci normal pui inapoi 10 kg in locul celor 5!
Nu conteaza cand mananci, ci ce mananci.Incearca dimineata un iaurt, la pranz piept de pui la gratar cu salata, seara pana in 6 fructe. Fara dulciuri, prajeli, paine, sucuri.Bea multa apa si mergi pe jos macar 30-40 minute zilnic.Succes.
Tu vrei sa slabesti 5 kg in 8 zile? imposibil!
Si app...infometarea nu e o metoda de a slabi
Draga mea... SPORT SPORT si iar SPORT. Mancanca salate+ fructe. si poate o sa ai sanse sa te mai "rotunjesti" un pic
Bună.
Dacă vrei să faci cunoștință cu domnișoara salvare și cu cadrele medicale, înfometează-te!
Slăbirea se face treptat și în timp, nu la foc automat, așa cum vrei tu.
Regimul îl urmează un bolnav, omul sănătos trebuie să învețe să mănânce.
Scoate din alimentație toate alimentele care au numărul mare de calorii: grăsimi, conserve, produse de panificație, tocături, dulciuri în exces, băuturi acidulate, mezeluri, prăjeli.
O alimentație săracă în calorii (3 mese/zi), mișcare în aer liber (practicarea unui sport, exerciții fizice periodice) te ajută să pierzi în greutate și să te peăstrezi sănătoasă timp îndelungat.
Analizele de sânge o dată pe an este foarte bine.
Pa, pa.
5 kg nu o sa dispara intr-o saptamana prin nici un "tratament" miracol
eventual te capeti cu un inceput de ulcer sau alte boli
orice dieta se tine timp de ani buni si cu vointa, o viata echilibrata, etc
***nu incercati asta acasa***
Iti propunem un regim de urgenta. Iti poti numara caloriile consumate, este bogat in proteine, fibre alimentare si sarac in lipide. Organismul nu trebuie sa sufere vreun dezechilibru. Uite cum o poti gasi. http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol.php?id=130&idsec=1&idgrupa=1 si nu numai asta trebuie sa faci mult sport. Bafta!
MaryMaria333 întreabă: