| lays a întrebat:

am si eu o intrebare. ce as putea face sa nu imi mai luceasca fata? mi-am dat cu argila pentru ca am auzit ca usuca.lasa un ten superb insa tot imi luceste.help pleasebig grin

3 răspunsuri:
| YoYoXoXoXD a răspuns:

Hei, am găsit nişte soluţii pe Net :
*Cel mai bine este sa reglati productia de sebum a pielii fara a o usca excesiv. Asadar, spalati fata dimineata cu un demachiant fara grasimi, apoi aplicati un tonic fara alcool. Acoperiti cu un gel absorbant al grasimilor. Absorbiti peste zi petele lucioase folosind hartie absorbanta. Repetati rutina de dimineata – mai putin gelul – inainte de culcare. Daca fata tot mai este lucioasa, cereti medicului sa va prescrie o crema specializata antiacnee. O astfel de crema crema fost creata pentru a trata acneea, insa are efecte si impotriva excesului de sebum de pe piele.
**Masca de papaya
Exoticul fruct de papaya combate cosurile, punctele negre si impuritatile pielii. Aveti nevoie de 1 papaya si 2-3 lingur de smantana. Se decojeste fructul de papaya, se scot samburii si se zdrobeste pulpa fructului cu furculita. Se adauga smantana si se amesteca. Se aplica pasta pe comprese si se lasa sa actioneze 30 de minute.
***Ulei de levantica
Datorita efectului ei calmant, levantica protejeaza si ingrijeste pielea iritata. Aveti nevoie de 5 picaturi ulei de levantica si 5 picaturi ulei de migdale. Se amesteca cele doua uleiuri eterice si se aplica prin tamponare pe cosuri. Se repeta de 2 ori pe zi.
****Otet cu levantica si arnica
Este un remediu vechi si incercat pentru spalarea si ingrijirea pielii acneice. Aveti nevoie de 20 g flori de leventica, 10 g flori de arnica si 3/4 l otet de mere. Se amesteca florile cu otetul si se lasa 2 saptamani la macerat intr-o sticla bine inchisa si asezata intr-un loc insorit. Se agita cat mai des. Se strecoara si se adauga in apa de spalare ori se tamponeaza direct pielea cu vata inmuiata in solutie.
*****Coaja de portocala
Tratamentul cu coaja de portocala realizat acasa s-a dovedit a fi foarte eficient in tratarea acneei. Pentru tratament coaja de portocala se rade, se amesteca cu putina apa si se aplica pe zonele afectate de acnee.
******Castravete
Castravete ras se aplica pe fata, ochi si gat timp de 15-20 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Acesta este un excelent tonic pentru tenurile acneice si previne aparitia cosurilor si punctelor negre.
SPER CĂ TE-AM AJUTAT big grin

| Cryssbest a răspuns:

Sa incerci produsele pentru ten gras/mixt LOGONA de la Life-Care
(probabil scumpe dar cu siguranta excelente)! In plus, iti poti face si testul - in urma caruia vei afla care sunt produsele adecvate tipului tau de ten.
Pentru mai multe informatii, acceseaza acest site :
www.life-care.com
Ah, si nu uita cu nici un chip de cele trei etape (curatare, tonifiere si hidratare)! Seara sa te demachiezi - indiferent ca ai aplicat peste zi machiaj sau nu! De asemenea, nu uita nici de peeling (o data pe saptamana, nu mai des).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundita?batting eyelashes
Poate fi de la pubertate.Incearca pudra de argila, poate te ajuta. Spala-te pe fata de 3 ori pe zi, poarta servetele umede la tine si cand incepe sa luceasca, curata-l cu un servetel
sau
1 lingurita de drojdie

1 cescuta de apa

Amestecati ingredientele pîna veti obtine o pasta compacta. În cazul în care omogenizarea se realizeaza mai greu, puteti adauga putina miere. Aplicati masca pe fata si lasati-o sa actioneze timp de 15 minute. Clatiti cu apa calduta. Daca aveti de gînd sa iesiti repede din casa, atunci aplicati o crema grasa, care sa va protejeze tenul. Nu uitati, drojdia de bere curata perfect tenul, de aceea este un ingredient de baza în cosmetica moderna.