Cel mai la indemana ar fi niste blugi iesiti din uz...(stii treaba cu reciclarea ) E un material rezistent si in functie de imaginatia ta iti poti crea o poseta moderna sau una retro, sau ce vrei tu...
spor la treaba!
Am vazut una tare din cheite de bere/suc - de la doze. Daca nu te tine sa faci chair asa ceva, le poti folosi pe alea doar ca ornamente, ies destul de dragute.
Am vazut ca se poarta albul si negru dungutze poti folosi un material cu ambele culori in dungi verticale :X si sa iti atasezi si un accesoriu gen portofel
Cred ca cel mai simplu ar fi sa 'reinventezi' o geanta mai veche aplicand pe ea diferiti nasturi funda tot felul de chestii decorative care'ti plac.
Pai daca nu ai masina de cusut, atunci poti sa-ti faci o ganta in stly etno/hippie, asa cum am facut cu o prietena.
iei ceva material tare bej/alb crem,
si faci broderii pe ele, um te pricepi tu, niste flori, frunze.
parerea mea este ca, nu poti saci o geanta in alt styl, deoarcee alte gentzi sunt cusute incat nu se vede cusatura, foarte precis e.
p. s.: daca vrei, iti trimit pozele cu geata. scrie'mi!
Dece nu pot sa-ti scriu mesaj? scrie'mi un mesaj cu id'u tau, terog, si pe messs iti trimit pozele cu geanta. :*
Poti de asemenea sa folosesti o gentuta mai veche de a ta pe care sa aplici o fundita facuta de tine din organza! Si efectul va fi senzational, si unic!
Roxie_4760 întreabă:
anonim_4396 întreabă: