Trebuie sa faci si masaj zilnic cu ulei de bebe sau o crema foarte hidratanta.altfel or sa apara vergeturile, chiar daca faci o dieta suava sau nu.acum depinde si de structura ta, de tesuturi si de cate kg.in plus ai.mananca mult ananas proaspat, te ajuta in rupere fibrelor de colagen.cat despre o dieta sanatoasa, nu exista nici o dieta, cat de "sanatoasa"ar fi ea, fara sa nu aibe efecte secundare. cel mai bine faci mult sport sau miscare, eviti painea alba, dulciurile si sucurile din comert. mananca diverdificat de 5 ori pe zi, fructele se mananca totdeauna la macar 2 ore dupa mesele principale.nu incerca sa te infometezi, sa iei pastile sau sa urmezi diete miraculoase.iti pot provoca afectiuni pentru tot restul vietii.singurul miracol este sportul, iti fortifica muschii si arde grasimea din fibra musculara, restul sunt povesti.
Pai in primul rand sa renunti la anumite alimente care au un numar ridicat de calorii(fast fooduri, dulciuri, sosuri, fainoase)sau cel putin sa le consumi in cantitati mai rare si mai mici...inceaca sa mananci cat mai des dar cat mai putin(fa. ti o dieta proprie bazata pe fructe, legume, carne, oua...renunta pe cat posibil si la paine alba, incearca graham)
nu manca inainte de ora7 seara
in al doiea rand combina toate astea cu sport(cateva abdomene seara inainte de culcare, acum ca vine vara alearga mai mult, fa si exercitii pentru fese si pentru picioare...)
amandoua combinate te vor ajuta sa ai un corp frumos
bafta
Regim disociat 10 zile iar apoi hipocaloric. Cauta ce ti-am zis eu pe net ca vei gasi, daca nu da-mi un mesaj pe privat cu ID-ul tau si iti voi povesti cum am slabit eu.
Spor!
Si inca ceva, ar fi bine sa iti faci niste analize de sange pentru a vedea daca suferi de vreo afectiune(tiroida, metabolism, anemie)nu poti urma o dieta doar dupa ureche sau dupa sfaturile altora, fiecare corp este unic, si ceea ce altuia ii face bine(?)tie iti poate face rau.ai grija de tine.
Foloseste colanti anticelulita. te ajuta sa scapi de celulita si, de asemenea, reduce riscul de a-ti aparea vergeturi. eu i-am folosit si au avut efect. aici se gasesc mai multe informatii despre ei si, totodata, pot fi comandati online: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php
Buna.
Iti spun un secret: vergeturile apar la creterea rapida in greutate si intinderea pielii in timpul sarcinii; nu cand slabesti.
Nu exista dieta minune, trebuie sa inveti sa mananci.
Consuma paine si cereale integrale, fructe si legume proaspete, sucuri naturale facute in casa, ulei de masline, miere de albine, zahar brun din trestie de zahar, ciocolata amaruie (2-3 cubulete pe saptamana), inghetata (1/saptamana), lactate si branzeturi degrasate, un strop de alcool (doar ocazional!), nuci-alune-fistic-seminte (au continut ridicat de uleiuri volatile benefice organismului, fac parte din clasa colesterolului sanatos!), apa plata, ceai: verde, depurativ, traista ciobanului, coada soricelului, etc., mezeluri din carne de pui (100g/saptamana), oua, carne slaba de pui-curcan-vita-peste (preparate sub forma de fiert-fript-inabusit), paste si orez integral, etc.
Elimina din alimentatie: prajelurile, tocaturile, conservele de orice fel, carnea grea si grasa, painea alba si pastele fainoase, sucurile acidulate (in special cele negre!), preparatele de patiserie, etc.
zaharul alb, cremele, maionezele, dulciurile (nu este recomandat nici cele pentru diabetici), etc.
Multa miscare (practicarea oricarui sport, recomandat este inotul, cosumul caloric este dublu fata de celelalte sporturi) completeaza dieta sanatoasa si echilibrata care trebuie sa o urmezi mereu de-a lungul vietii.
Multa bafta.
Pa, pa.
Legi-hai sa iti spun un secret.eu am avut o burta imensa cand am ramas gravida si aveam si 95 de kg la 9 luni, adica eram cat china! nu am avut nici o bucatica de piele rupta, nici la un 6 luni dupa ce am nascut.in schimb, in momentul in care am inceput sa dau jos, si nu a fost brusc, au inceput vergeturile si culmea este ca au inceput pe burta in partea stanga. e vorba de flexibilitatea tesuturilor si de cum te ingrijesti.sunt femei care au slabit brusc sau s-au ingrasat brusc si foarte mult si nu au nici un semn.
Bună din nou.
Dragă TOT.EU.adicaea-ZAZU, teoria pe cât de simplă este pe atât este și de logică: când te îngrași pielea se întinde până la stadiul aparițiilor vergeturilor, când slăbești pielea devine flască. Dacă ai slăbit brusc câteva kilograme și prinzi pielea între palme, surpriză: se face evantai, nu apar vergeturile în perioada scăderii în greutate.
Deci,... crede-mă, știu ce scriu și îmi asum răspunderea pentru asta.
O seară plăcută.
Pa, pa.
Legi, nu o lua in nume de rau. e vorba de tesuturi si de "calitatea"pielii.de cand am fot gravida, niciodata nu am mai ajuns la kg respective, cum iti explici apa¡ritia vergeturilor? nu uita de schimbarile hormonale care pot duce la vergeturi.mai zicea anna o data ca vergeturile pot operate, da -nimic de zis, pot, dar schimbarile hormonale si fluctuatia greutatii sunt continue, si asta inseamna ca trebuie sa ne operam la fiecare 4 luni, bineinteles ca avea dreptate, se pot opera, dar cu restul ce facem.in cazul slabirii, pielea devine flasca pentru ca nu mai adera pe suprafata muschilor, adica se creeaza un spatiu intre cele doua straturi.eu nu zic ca nu ai dreptate, ai cea mai mare dreptate si atunci explica de ce eu cu 95 de kg, o burta imensa si o cicatrice de 30 cm pe abdomen(cicatricea tine pielea si nu o lasa se se intinda normal)nu am avut nici o ruptura. iar cu 72 kg, da! pentru ca depinde de tesuturi, de felul in care te hidratezi, de ceea ce mananci, de schimbari hormonale, de concentratia de colagen existenta in tesut...
Pai...am auzit de la cineva un regim cu salata verde
dar trebuie sa mananci muulta salata... din cate imi amintesc trebuia sa mananci nu stiu ce cantitate salata pe zi... iar salata te afceasa nu iti fie foame...
cica ajuta mult.si este si sanatos.
Mario1996 întreabă: