Este un gel de la farmec dupa epilare http://www.dasolutii.ro/img/p/246-385-large.jpg il gasesti in magazinele mari gen: real, auchan, selgros etc. bafta
Incearca sa respecti toate normele de igiena. Epileaza-te dupa ce faci dus. Daca folosesti aparatul de ras nu il lasa niciodata fara capac si nu il folosi mai mult de o saptamana. Sunt anumite aparate care au pe acele benzi un fel gel cu aloe vera pentru pielea sensibila. Altceva nu stiu ce sa zic.
Iti recomand Sudocrem. Se gaseste la farmacie si e ft buna. Eu am patit la fel pe maini si dupa o saptamana deja au trecut. Sa te dai numai cu ea dupa epilare si in zilele urmatoare si nu o sa mai ai nimic.
Nu e bine sa folosesti ceara acolo. foloseste aparatul de ras. e mai puti traumatizant. zona e prea sensibila si se poate infecta f usor. nu te lua dupa sfaturile unor colege, dudui de la salon care nu au mai mult de 8 clase.
Schiimba ceara, incearca cu aloe sau titanium. www.tpb.ro - dotari si consumabile pentru saloane de infrumusetare. Poti incerca kitul de epilare cu ceara pentru inceput
Cel mai bun este uleiul de dupa epilat special pentru a calma zona epilata. Acesta e cu musetel sau mentolat. Le gasesti la Total Pro Beauty www.tpb.ro
OFataCunoscuta întreabă: