| Riry a întrebat:

Am si eu o intrebare... e adevarat ca de la cremele de fata si corp poti sa faci cancer la piele chiar daca acestea sunt pentru hidratare? As vrea sa imi dati mai multe sfaturi in legatura cu aceasta problema.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| princess a răspuns:

Sincer nu prea cred, ce zici despre persoanele care au pielea uscata si trebuie sa foloseasca neaparat o crema hidratanta(eu sunt una dintre ele) si mi-a recomandat si doctorul sa imi hidratez mult mult pielea, dupa fiecare dus sa folosesc o crema hidratanta.cancer de piele stiu ca poti sa faci doar de la soare si de la raze uva.e prima data cand aud asta si am gasit pe net ca da creste riscul de a face cancer de piele daca stai la soare si folosesti crema hidratanta.dar ca nu este inca demonstrat stiintific pe persoane ci doar pe soareci au facut un test de proba.nu trebuie sa ne alarmam, inca nu s-a demonstrat efectele negative ale cremelor, inca studiaza chestiile astea si nu se stie cum ar putea sa ne afecteze pe noi oameni.mai scrie aici ca acest cancer nu este mortal in majoritatea cazurilor si poate fi usor tratat. sper ca te-am ajutat big grin

1 răspuns:
| Babydoll_4700 a răspuns:

Hey! sincer, nu am auzit de creme care sa provoace cancer, mai ales ca in zilele noastre sunt cu mult imbunatatite si chiar bio. De la expunerea in exces la soare da, dar de la creme nu cred.