| dede_3946 a întrebat:

e mai mult pentru fete... ce culori ar trebui sa foloseasca o fata pentru machiaj care are ochii caprui si tenul creol?happy

Răspuns Câştigător
| adeana a răspuns:

Daca ai ochii caprui esti norocoasa, pentru ca sunt cei mai usor de machiat. Poti folosi cu incredere nuante de auriu, kaki, verde, albastru, roz sau mov si sa eviti alb si negru, mai ales ca ai ten masliniu. Eventual poti incerca un contur cu negru pe pleoapa de sus si un fard in culorile de mai sus. Neaparat sa folosesti rimel, pentru a pune ochii si mai bine in evidenta.
Si lasand la o parte toate sfaturile, incearca orice culoare iti place, testeaza-le si vezi care iti pun mai bine ochii in valoare. Cauta pe youtube "makeup for brown eyes" si probeaza sfaturile celor care fac tutorialele. Asa iti exersezi mana si pe zi ce trece o sa-ti iasa tot mai bine.

4 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

La ochi caprui merge orice culoare. Acum depinde si ce iti place tie. Cred ca un auriu si negru ar scoate ochi mai bine in evidenta happy

| Livianananana a răspuns:

La mascara merge negru ca sa ai oprivire intensa, fard lila(mov), si gloss sau ruj negru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact cum spune crys11!happy "La ochii caprui merge orice culoare!"
Si eu am ochi caprui si ten creol, masliniu asahee hee.
Si folosesc fard de pleoape culoarea cum is imbracata(roz, mov, verde, albastru.) si tus negru!happy Arata fain!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culoarea prunei vinete, in general tonurile de mov.