| Oana_1526 a întrebat:

Am si eu o intrebare:ieri mi-am facut breton "drept", eram inebunita dupa bretonul de acest gen, dar cand am ajuns acasa deja nu mai arata drept.Motivul este un vartej, ma puteti ajuta sa il "astup" cumva. Orice sfat mi-ar fi de folos.

PS. fara sa folosesc placa de par ca nu mai am acumcrying

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Fluturash_3549 a răspuns:

Am aceeasi problema numai ca eu nu am vartej.am parul ondulat.pai te dai cu fixativ si cu o perie de aia rotativa si cu feonul incerci sa il aranjezi; nu iti va sta chiar drept.cred depinde cum ai parul daca u ai parul drept o sa iti stea drept. sper ca ti-am fost de foloshappy

funda... daca vrei >big grin

5 răspunsuri:
| anonim1808 a răspuns:

Fixativ si spuma!happy

| LOVEsick a răspuns:

Nu te da cu fixativ sa spargi peretii cand dai cu capu'! Incearca sa-l obisnuiesti cat de cat dupa ce il speli. :-s Sau baga placa :-s

| BuzduganDinu a răspuns:

Ai incercat cu Fixativ? A aparut acum un Fixativ foarte, foarte Tare, costa cam 27 Lei.Incearca! E de la Nivea

| oanitza a răspuns:

Hm ce sa mai zici de mine? Eu il am cret.Cred ca il poti face cu fierul de calcat.nu, serios era o metoda acum ceva timp DAR risti sa-ti arzi parul.Sau renunta la breton. Daca parul tau nu e pentru breton asta e.Sau strange bani si ia-ti o placa noua

| AdHe a răspuns:

Baga placa mereu in el