| Dumitru_Denisa-Gabriela_1995 a întrebat:

Am si eu o intrebare. mi-am pus unghii in gel acasa si nu au luciu. desii am dat cu finish. Ba chiar se cam lipesc scame de ele si se zgarie foarte usor. ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Miss25JK a răspuns:

Eu mi le pun de 6 ani singura, intra pe tienda. ro si uita-te la geluri 3 in 1 sau geluri uv simple, de baza, constructie, finish etc. Cauta-le pe cele de la euronagel, eu nu am avut niciodata probleme cu gelurile de la ei. Au produse extrem de bune si pentru toate bugeturile. Eu nu prea ma impac cu degresantul, prefer sa dau cu spirt, apoi cu lac de unghii peste si lucesc 2 - 3 saptamani, si nici nu se ingalbenesc ( tinand cont ca fumez si fumul ingalbeneste imediat unghiile ).

Pe ce aplici degresantul? pe discuri demachiante sau pe servetel? Daca aplici pe discuri demachiante e normal sa prinda unghia scame si firicele, daca pui pe servetel e mai ok, da si luciuwinking.

2 răspunsuri:
| Miss25JK a răspuns:

Nu sunt degresate dupa ce le scoti din lampa. Le tii destul in lampa? Ce marca de gel folosesti? Dupa ce le scoti din lampa da-le cu degresant iar in caz ca nu ai, foloseste spirt, e acelasi lucru, la final da-le cu lac de unghii.

| Alex_Cosmin_1994 a răspuns (pentru Miss25JK):

Le-am tinut in lampa 4 minute. Am un gel de la Lila Rossa, dar urmeaza sa imi comand mai multe. Imi poti recomanda ceva? Si le-am dat cu degresant. ma gandesc sa fie de la finish? Sa nu fie bun...

| Miss25JK a răspuns (pentru Alex_Cosmin_1994):

Eu mi le pun de 6 ani singura, intra pe tienda. ro si uita-te la geluri 3 in 1 sau geluri uv simple, de baza, constructie, finish etc. Cauta-le pe cele de la euronagel, eu nu am avut niciodata probleme cu gelurile de la ei. Au produse extrem de bune si pentru toate bugeturile. Eu nu prea ma impac cu degresantul, prefer sa dau cu spirt, apoi cu lac de unghii peste si lucesc 2 - 3 saptamani, si nici nu se ingalbenesc ( tinand cont ca fumez si fumul ingalbeneste imediat unghiile ).

Pe ce aplici degresantul? pe discuri demachiante sau pe servetel? Daca aplici pe discuri demachiante e normal sa prinda unghia scame si firicele, daca pui pe servetel e mai ok, da si luciuwinking.