anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare pentru fete.ati folosit demachiantul cu acid salicilic pentru puncte negre de la avon?
daca da a functionat? funda

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Punctele negre trebuie să le scoți prin presarea zonei afectate care în prealabil a fost expusă la baia de aburi pentru dilatarea porilor.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Gabriella_7163 a răspuns:

Sincer nu functioneaza e o mare porcarie doar cu niste puncte prin ea eu mi le scot storcandule si nu imi fac nici o rana!winking

| Wonder_6160 a răspuns:

Uite alta modalitate mai simpla ce o poti face singurica acasa si nu e costisitoare deloc. Faci un ceai de musetel, putin mai concentrat decat de obicei, si stai cu fata deasupra aburilor. Aburii ceaiului iti vor deschide pori si-i va curata. Sper ca te-am ajutat! PS: Am avut 2 lotiuni cu acid salicilic (sau alcool), de la Avon, si nu sunt bune deloc, te ustrura fata si mai ales daca ai vreo rana nu-i bine deloc. Iti recomand mai degraba o masca Planet Spa...e mult mai buna, mai ales cea cu masline verzi.

| Teo_Velisca_1968 a răspuns:

Da,am folosit si a functionat.

| Adinafratila a răspuns:

Am avut si eu astfel de probleme si asa am scapat. Imi curatam fata prin stoarcerea cosurilor apoi imediat imi puneam masca. o tineam 20 min si apoi se curata fata super.Eu te sfatuiesc sa folosesti o masca Planet Spa exfolianta de la Avon.