Bună.
Punctele negre trebuie să le scoți prin presarea zonei afectate care în prealabil a fost expusă la baia de aburi pentru dilatarea porilor.
Pa, pa.
Sincer nu functioneaza e o mare porcarie doar cu niste puncte prin ea eu mi le scot storcandule si nu imi fac nici o rana!
Uite alta modalitate mai simpla ce o poti face singurica acasa si nu e costisitoare deloc. Faci un ceai de musetel, putin mai concentrat decat de obicei, si stai cu fata deasupra aburilor. Aburii ceaiului iti vor deschide pori si-i va curata. Sper ca te-am ajutat! PS: Am avut 2 lotiuni cu acid salicilic (sau alcool), de la Avon, si nu sunt bune deloc, te ustrura fata si mai ales daca ai vreo rana nu-i bine deloc. Iti recomand mai degraba o masca Planet Spa...e mult mai buna, mai ales cea cu masline verzi.
Am avut si eu astfel de probleme si asa am scapat. Imi curatam fata prin stoarcerea cosurilor apoi imediat imi puneam masca. o tineam 20 min si apoi se curata fata super.Eu te sfatuiesc sa folosesti o masca Planet Spa exfolianta de la Avon.
DaciaRomania întreabă: