Si eu am exact aceeasi problema ca si tine. Si tot mi-am luat bustiera... Eu sunt in clasa a 5-a. Nu-mi pasa de ce spun celelalte fete. Nu le intereseaza pe ele de viata mea personala.Tu fa ce crezi ca este bine pentru tine. Dar mai vreau sa-ti dau un sfat. Bustiera o poti purta mai tarziu, poate la vara, dar nu foarte mult timp daca nu ai inca sanii dezvoltati pentru ca s-ar putea sa le incetinesti mai rau cresterea. Lasa-i liberi, sa se dezvolte singuri!
Buna! Ritmul de crestere al sanilor este diferit de la o fata la alta.Nu trebuie sa te ingrijorezi, avand in vedere varsta pe care o ai este perfect normal ca sanii sa fie putin dezvolatati. Unele fete pot sa semnaleze cresterea sanilor la varste foarte fragede, 7 sau 8 ani, in timp ce la altele incepe dupa varsta de 13 ani. Momentul este determinat de ceasul biologic al fiecarei persoane, atunci cand corpul spune ca este pregatit sa inceapa sa produca hormoni feminini.
Nu trebuie sa te simti complexata.O sa te ajut cu cateva sfaturi referitoare la vestimentatia care face sanii sa para mai mari:alege bluze in culori deschise cu diverse imprimeuri si poţi distrage atenţia de la sânii mici cu ajutorul accesoriilor şi bijuteriilor,insă acestea trebuie alese cu grijă. Poti opta pentru cea mai mica marime de bustiera.
Evident trebuie sa ai grija la alimentatie, consuma multe fructe si legume proaspete si nu uita de apa, foarte importanta pentru hidratare.Este cunoscut faptul ca mararul favorizeaza crestera sanilor, deci il poti include in dieta ta.Bineinteles sportul regulat este foarte sanatos!
O zi placuta iti doresc!
Fa ce crezi ca este mai bine si cere si sfatul mamei tale si in plus nu trebuie sa le intereseze viata ta personala.si in plus crede-ma nu este deloc comod!
DaciaRomania întreabă: