Pai nu poti sa stii cum e o persoana cu adevarat daca nu o cunosti.De exemplu: Miley Cyrus, majoritatea spun ca a ajuns o parasuta si ca o sa isi piarda toti fani pentru ca a inceput sa se drogheze, sa pozeze nud si sa apara mai dezbracata la concerte, sincera sa fiu faza cu drogatu` si pozatul nud nu prea o cred pentru ca sa stiti pozele si filmuletele se pot truca si in lumea asta mai exista persoane care seamana cu Miley cu aparutul al concerte, daca ei asa i-a placut sa se imbrace e treaba ei, fiecare face ce vrea cu viata lui si nimeni nu trebuie judecat si poate apoi i-a parut rau ca a aparut in costumul ala body si i s-au vazut toate cele...
Acum cu Bianca, eu inainte o consideram dragutica, dar acum ca si-a pus botoxul ala arata f. urat si mie nu imi place. Proasta si increzuta nu cred ca e, doar ca asa vrea sa para [uneori] pentru a se da in spectacol. Asta e parerea mea.
Nu poti sa cunosti un om din cateva poze si aparitii televizate. Uneori esti dezamagit de oameni pe care-i cunosti de ani buni, dar pe cineva cu care nu ai schimbat nici o vorba?
De ex, Bianca mi-a lasat impresia ca e increzuta, frumoasa mie nu mi se pare, proasta nu stiu daca e, concluzia: mi-e nu-mi place de ea(nici fizic, nici ca personalitate), dar gusturile nu se discuta.
Vedete ca Bianca Dragusanu sunt oamenii care au luat-o pe calea rapida si patata a celebritatii. Au preferat sa fie numite curvele showbiz-ului decat femei care-au ajuns unde-au ajuns prin forte proprii. Si de ce? pentru celebritatee... a dracu celebritate. ce va trebuie? sa va urmareasca si pana la magazinul din colt, sa nu mai ai viata personala
Http://www.cancan.ro/......91068.html
Stiu sigur ca nemachiata de capul ei nu e mare lucru, pentru ca a vazut-o o prietena de`a mea.[Si acum pe bune, cam nicio vedeta nu e frumoasa fara tone de machiaj.]
Am vazut-o si pe dessire aia, sau cum se scrie, machiata e superba, nemachiata... zici ca-i moarta.
Nu stiu cand a devenit Bianca vedeta, n-am nimic cu ea. Dar, mi se pare increzuta. Atat. Proasta, nu stiu. Increzuta, da, asa cred. Urata- nu e urata, dar nici frumoasa nemachiata.
Botezatu a facut`o ce e azi.
Da.Bianca Draguseanu mie chiar nu imi place.Nu a ajuns in televiziune prin forte proprii, este foarte increzuta iar uneori se face de ras.Silicoanele si Botox`ul nu au ajutat`o deloc in aceasta privinta.
Dar totusi, sunt unele vedete in Romania care chiar merita apreciate gen Andra.
mads întreabă: