Daca vrei produse de pe piata, vezi ca a aparut in farmacii o gama de produse de la Gerovital care sunt pe baza de petrol si ulei de ricin. au masca de par, sampon, balsam si alte chestii. sunt forte bune, mama le foloseste de vreo 3 luni si nu mai are probleme cu parul gras in exces, caderea parului si despicarea firelor. iar produsele nu sunt scumpe, au un pret chiar foarte accesibil. le gasesti si in real.
iar daca vrei o masca de par facuta in casa, iata un sfat: jumatate de avocado pisat, un galbenus de ou, ulei de masline cam 2-3 linguri si putina miere. vezi sa nu fie prea lichida, dar nici prea tare, astfel incat sa o poti intinde perfect pe par.
bafta!
Http://www.miereanaturala.ro/......albine.php
Eu imi cer scuze TPU...
Dar raspund numai in linkuri pentru ca iata... exista solutii, ramane doar sa copiati acele retete.:)
Multumim
Eu am avut o problema asemanatoare.
La mine a functionat extraordinar de bine un sampon natural cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Imi place foarte mult samponul, pe m-a ajutat mult cu parul si scalpul,... m-am indragostit de el. Iar mirosul e incredibil de placut.
pup
kalakkas întreabă: