| Andrevia_1205 a întrebat:

Buna :* am si eu o intrebare. vreau sa`mi tai blugii. in sensul ca vreau sa le fac multe taieturi orizontale cu franjuri. si nu stiu cu ce. voi v-ati facut? ce variante ar fi? foarfeca, cater? thinking mersi big hug si va puuup :*

Răspuns Câştigător
| Love ™ a răspuns:

Incearca cu foarfeca, apoi cu lama taie deasupra si dedesubt bucatele mici, apoi pune-i la masina de spalat.
dupa ce s-au uscat poti desface firicelele dintre taietura mare ( cu foarfeca ) si cele mici, si ti se vor face super, cum se poarta. ca in magazinbatting eyelashes

pentru un retus final, adauga niste imprimeuri cool.
take care.
big grin

6 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Buna! Si eu i-am taiat acum vreo 2 ani cu foarfeca dar te sfatuiesc mai intai sa faci cu un marker partile pe care vrei sa tai si apoi sa folosesti caterul(eu nu am fost multumita cum a iesit cu foarfeca). De asemenea poti adauga si cateva paiete, bilute. de la alta piesa vestimentara pe care nu o mai folosesti. Sper sa iti iasa cum vrei tu...bafta! paaa

| inginer a răspuns:

Kutter (cater, cum spui tu). Lama de ras. Vezi sa nu ii tai si pe partea celalata. Fa taieturile cam doua treimi din cat vrei sa iasa si baga-i la masina de spalat (singuri), ca taieturile se maresc mult.

| irr07 a răspuns:

Păi, cred că cea mai potrivită ar fi foarfeca happy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Cu lama e cel mai bine sa ti'i faci

Răspuns utilizator avertizat
| ღLexUL0v3ღ a răspuns:

Eu prima data i.am taiar cu foarfeca dupa le.am scos atele cu lamabig grin