Daca ai parul ars, trebuie sa tai partea arsa, altfel ea va intretine degradarea parului, deci in primul rand tunde-te sa elimini partea arsa. Apoi nu il mai agresa. Spala-l corect, o data la 3 zile cu un sampon la alegere si balsam daca ai nevoie si evita la maxim placa, uscatorul, ondulatorul, gelul si alte prostii. Nu zic ca nu te poti face cu placa, daca esti pasionata, la o ocazie, poate chiar o data pe luna, dar nu face excese. Tunde-l cate un centimetru la fiecare doua luni. mananca sanatos (multe nuci, migdale, alune crude) si incearca sa bei macar doi litri de apa pe zi. Nu sta in fum de tigara.
1/ Nu va mai dati cu ulei de masline pe cap, uleiul este pentru gatit nu pentru un pe par. 2/ Daca cauza nu este externa adica vopsiri repetate, decolorari, permanentari, placa excesiv folosita rezulta cauza ca fiind interna. 3/ Lipsa vitaminelor si mineralelor din corp duc la degradarea parului si pielii. Femeile ar trebui sa foloseaca macar 3 luni din iarna un complex de multivitamine si minerale. Sanatate
Salut,
Daca obisnuiesti sa-i dai cu placa, ondulator etc. opreste-te.
Astea ard toti nutrientii care ajuta la cresterea si rezistenta firului.
Dupa care, incearca niste masti recomandate de o cosmeticiana mai priceputa.
Si de ce nu...schimba-ti si samponul.
Lasa naibii produsele cosmetice. Nu acolo e rezolvarea problemei tale.
Mai intai, daca problema e chiar atat de grava, ai putea merge la un medic.
Dar mai intai ai putea incerca vitamine pentru par si unghii.
Eu am incercat majoritatea celor care se gasesc pe piata si au fost apa de ploaie, pana mi-a recomandat cineva Forcapil.
E mult mai scump decat celelalte, dar e f f bun.
Primavara si vara trecuta am facut doua cure de cate 3 luni Forcapil si o luna pauza. Rezultatele au inceput sa se vada in cca o luna, in sensul ca parul meu s-a oprit din cazut (ajunsesem la faza in care scoteam suvite intregi din el, la o simpla teecere a mainii prin par).
Celelalte rezultate s-au vazut mult mai tarziu. Tot capul meu e acum plin de puf de cativa centimetri, care a inceput sa creasca in perioada aceea. E ciudat, pentru ca se tot zburleste si da un aspect ciufulit, dar sunt f fericita ca parul meu se innoieste. Atunci avem impresia ca voi cheli.
Si mie imi cade parul foarte rau. Am o prietena care a patit la fel si doctorul i-a zis ca cica ar fi de la pubertate. Scuzati gramatica mea
Nucile ajuta mult la intretinera parului, incearca sa mananci zilnic 3-4 nuci, pe mine m-au ajutat mult. Trebuie sa stii si ca medicamentele pe baza de ibuprofen cum ar fi Nurofen sau Ibalgin cauzeaza cadera parului.