| toxic_3876 a întrebat:

Bunahappyam si eu o mica >intrebare:"Cum pot scapa de parantezele de la picioarethinking nu sunt asa evidente dar suntlaughingsi ma cam enerveaza(Defapt numa` sus se vede un >pic:"). Si inca o intrebare? cum adica "picioarele perfecte sunt cele cu 3 paranteze?straight face"daca aveti poze cevabatting eyelasheshelp mebatting eyelashesLATE EDIT:dati. mi va rog si niste site. uri stiu euthinking cu pantalonibatting eyelashesplssbatting eyelashes

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu purta pantaloni stramti pe picior, sus.De pe solduri lasa-i sa cada spre stramt la glezna.Sa fie conici.Eu cand eram foarte tanara aveam picioarele de... ziceai ca tocmai m-am dat jos de pe cal laughingNu zic ca imi placea dar cu timpul am uitat pentru ca am reusit sa maschez. Apoi m-am ingrasat si s-au acoperit si parantezele.

| Corina a răspuns:

Din pacate, deocamdata, nu poti scapa de aceste paranteze, dar cu timpul, cu inaintarea in varsta, se vor acoperi de n-o sa fii bucuroasa. Acum nu poti face altceva decat sa adopti o garderoba care sa te avantajeze. Evita colantii, sau blugii stramti. Poarta pantaloni putin mai largi, mai lejeri sau fustite. Si daca tot nu se observa decat putin, nu le mai da atata importanta.

| Corina a răspuns:

Din pacate, deocamdata, nu poti scapa de aceste paranteze, dar cu timpul, cu inaintarea in varsta, se vor acoperi de n-o sa fii bucuroasa. Acum nu poti face altceva, decat sa adopti o garderoba care sa te avantajeze. Evita colantii, sau blugii stramti. Poarta pantaloni putin mai largi, mai lejeri sau fustite. Si daca tot nu se observa decat putin, nu le mai da atata importanta.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu poti ajuta decat lucrand musculatura si imbracandu-te adecvat conformatiei. Complexele nu ajuta, asa ca e suficient sa faci exercitii si sa ai pielea ingrijita. Sa stii ca nu e oricum o calitate decisiva pentru un baiat, desi e bineinteles o calitate importanta. Pe vremuri am avut o obsesie pentru o tipa care avea un pic picioarele in X ( cel putin asa zicea cineva care era geloasa ), insa oricum n-am cum sa-ti descriu ce simteam cand o vedeam. Si am fost mereu destul de pretentios. Acele asa-zise trei paranteze sunt : la gambe, deasupra genunchilor si sus, si apar in mod natural la picioare suple, delicate.

| Rose_2860 a răspuns:

Accepta'te asa cum esti, sunt sigura ca ai picioare frumoasehee hee

| Julienne a răspuns:

Incearca sa iti lucrezi picioarele facand exercitii adecvate, trebuie sa iti creezi o musculatura care poate masca micile imperfectiuni sau daca nu te poti chiar pune pe mancat;))

http://www.healthy.ro/......-sexy.html

| ancuta07 a răspuns:

Lasa-mi id-ul sa adresa ta de email sa iti trimit o poza