| marinaforic a întrebat:

am si eu o nelamurire...de ce femeile trebuie sa indure totul? barbatii nu au menstruatie, barbatii nu nasc bun, ei muncesc dar si femeile fac asta.de ce?

12 răspunsuri:
| oanna_7222 a răspuns:

Pentru ca noi suntem mai bune! laughing

Lasa ca si barbatii[unii] se duc in razboaie pentru a ne apara tsara, aduc banii in casa, sunt chinuiti de certurile noastre, etc. Au si ei probleme laughing

| mihaibrasov a răspuns:

Ia sa vezi tu cand faci o circumcizie (eu am trecut prin asta) ce naspa e. Adevarat ca nu toti barbatii o fac, dar si aia mai ghinionisti... platesc cam cat o nastere asa.

Si plus ca voi, femeile aveti avantajul ca sunteti frumoase de la natura. Nu prea e o fata de 16-25 de ani urata. Toate-s dragute. Si asta va permite sa va alegeti baiatul. Baietii insa nu-s asa norocosi. In general fata alege, fata e curtata, fata decide... Baiatul asteapta. Asa ca, fiecare dezavantaj (nastere, menstruatie) vine si cu alte beneficii.

| Libelle a răspuns:

Eeee...cineva trebuie sa le faca si pe-astea. Doar nu voiai sa le dea lor sarcinile este grele. Femeile trebuie sa se madreasca ca(,)sunt puternice sa se ocupe de toate aceste aspectewinking

| emy a răspuns:

Numai Dumnezeu poate sa te lamureasca in aceasta privinta. El ne-a creat asa, si, desigur, stie si motivul pentru care a facut-o.
@tPoZzYt:fara supare, dar daca barbatii au impresia ca femeia trebuie sa faca totul in casa, se intampla si din vina noastra, a femeilor, deoarece le dam prea mult nas si, in plus, mi-a fost dat sa aud din gura unei femei:"curatenia, mancarea sunt treburi de femei". In plus, si mamele lor gresesc:daca au un baiat si o fata, spun:"sa faca fata, caci el e baiat!". De parca baietii ar avea scutire medicala, iar fetele ar fi slugi.Asa ca ce sa ne mai miram ca marea majoritate a barbatilor se cred regi, iar pe femei le considera sclave?

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Ca asa ne-a lasat dumnezeu laughing

| lollopop a răspuns:

Buna intrebare.Stii, la asta ma gandeam si eu de multe ori.Adica noi trebuie sa facem de toate, ei nu au nici o obligatie. Pe ei parintii ii lasa sa aiba iubite nenumarate de la varse super mici, iar pe fete tatii(mai ales), le spun sa aiba iubiti de la sa zicem 16 anilaughing. In al doilea rand ai dreptate: barbatii nu au menstruatie, nu nasc. Le pun pe femei sa faca treburile casei. Ei nu au nici un stres. Si mai e: Dupa o relatie deobieci fata sufera si plange. El isi gaseste alta "pereche". x-(

| cockie_green a răspuns:

Noi induram atatea din cauza evei. ahhh. ea sta acolo sus si ne priveste si noi suntem chinuite.

| Ingerasull99 a răspuns:

Cum zicea un prieten de-al meu : " femeile au menstruatie pentru ca merita!"

| Serena1993 a răspuns:

Asa ne-a lasat Dumnezeu pe noi femeile.

ar fi culmea sa vad un barbat ca naste laughing

sau ca poarta absorbante si tampoane scuze vocabularul dar sunt cam obosita acum

| gabriela a răspuns:

Fericirea femeii nu o vor avea barbatii niciodata! Femeia nu indura. femeia este iubita. din amor rezulta copilul, iar cuvantul mama trece de orice suferinta! Nasterea este cea mai mareata realizare a unei femei. Barbatii nu au atatea placeri cat avem noi, ei nu doar muncesc, trebuiesc invatati sa ne iubeasca neconditionat, sa ne considere sotie, iubita si amanta. la un loc! asa vor sta alaturi si toate vor fi "indurate" impreuna.Si bine si rau!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat