Presupun ca n-ai nici o dovada. In cazul asta mergi la parintii ei, ar ajuta sa te insoteasca si unul din ai tai. Daca nu vor nici parintii ei sa rezolve, atunci incepi presiunile la scoala. Intai spui tuturor ce a facut, si te porti in asa fel incat sa se simta prost cand te vede, aici trebuie sa ai grija sa domini. Partea proasta e ca se termina scoala si nu ai cam ramas fara timp. Apeleaza totusi la parinti intai, si repede. Si alta data nu mai repeti greseala, decat daca stii ca e cineva de incredere.
Pai du-te la ea acasa si vorbeste cu buna'sa sau parintii ei si daca nu te cred si spun ca tu ai oblgat`o sa ia acele produse le spui ca nu e adevarat si incerci sa le dovedesti spunandu`le ca nu i`ai pus pistolu la cap si i`ai spus fetei ca trebuie sacumpere produse altfel o impusti. Ii mai spui ca daca ai fi obligat`o sa cumpere de ce nu a venit la ei sa le spuna ca ai obligat`o si sa vina sa vorbeasca cu tine si mai gasesti tu idei ce sa le spui. Daca nu merge du-te la cel care ii dai suma de bani si spune-i.
Probabil ca parintii ei sunt saraci, si probabil ca ea si-a dorit acel produs de la Avon, dar nu l-a putut avea. Poate ca de aceea a procedat asa.Intr-adevar nu e corect.Eu zic sa vorbesti mai intai cu ea, sa-i spui in fata ceea ce gandesti(dar cu calm si civilizat, caci altfel, risti sa nu mai primesti banii), iar daca nu se rezolva asa, atunci vorbeste cu rudele ei! Nu o face de ras in fata celorlalti, caci nu vei rezolva nimic. Dimpotriva! Iti doresc, sincer, mult succes! Iar pe viitor, ia-ti masuri, nu mai da nimanui produse pana cand nu-ti achita!
Eu te inteleg. insa ca reprezentatnt avon tu ar trebui sa stii cam despre fiecare doritor de produse catecva. mai ales ca e si in scoala cu tine. ce ramane de fact? vei vorbi cu tutorele acestei fete si vei explica situatia. in cazul in care acestea refuza sa dea suma respectiva, tu vei fi nevoita sa pui de la tine suma, iar data viitoare vei fi incerca sa fi mult mai precauta!
Buna, am o colega care a trecut prin aceeasi faza.Nu trebuie sa te intereseze ce spune ea. te duci la ea acasa, daca ea e nesimtita trebuie sa,, fi'' si tu.Nu aveai cum sa o obligi sa iti cumpere produsele. Daca nu a stiu cu vorba buna ia-o cu cealalta varianta.
Ai pus-o sa semneze ceva, sau ai pe cineva martor ca-ti datoreaza acesti bani? daca da mergi frumusel la politstul de proximitate si-i explici ce si cum
Asa am patit si eu! Dar eu am vorbit cu directoarea de zona, i-am spus care era problema si m-a ajutat! Am mers amandoua la persoana respectiva acasa, insotite de inca doi directori de zona! Am vorbit cu parintii ei, le-am prezentat situatia care e, etc, dar ea nega mereu ca nu ar fi luat nimic de mine, ca ea nu are bani si alte chestii! Dar norocul meu a fost ca mama ei gasise pe la ea prin camera unele produse (ascunse desigur)...si atunci nu a mai putut nega nimic! desigur ca nu e asa de simplu, dar merita sa incerci! Pwp