Problema la tine este orgolilul.
"is printre cele mai populare 3 fete din clasa"
pace!
Sa am prieten numa asa de ochii lumii? fara sa simt nimic? d aia te despartzi. Daca esti populara nu trebuie ai ai prieteni.as zice ca din contracele care nu sunt"populare" simt ceva pentru prietenii lor de aia au relatzie.
Doamne am 16 si nu am av prieten ca nu vreau.Asta ins ca nu's normala?
Primu rasp e cel mai bun!
Il secondez pe hiphopbeatz. Coboara printre noi, astia de jos. Sus in nori e cam rarefiat aerul.
Pe de alta parte, mi se pare simplu, nu vrei sa ai prieten - nu-ti faci. Nu exista nicio lege care sa te oblige in sensul asta si nici nu e anormal.
Hiphopbeatz are dreptate...las-o mai moale si nu te mai da asa mare si nu mai incarca site asta cu intrebari de genu asta///te rugam
Haiii ne lesi? cu cea popularitate? suferi tare? din cauza ei? ultima fata foaaaarte populara cunoscuta de mine, si care credea ca are lumea la picioare, a ajuns in italia maritata cu un bosorog, fiindca nemaiavand cautare pe aici, a crezut ca frumusetea si popularitatea tin o vesnicie, a ramas nemaritata si de nevoie a ales un mos cu bani.are bani. dar atat. s-a trezit cam tarziu.
Baieti draga mea nu vor o papusa barbie vor o fata cu care sa lege o discutie normala si nu sa l faca fite p cap si c daca esti u populara am in clasa fete foarte populare si nu s uita nici dracu la ele eu una mi am facut prieten p vremea cand eram ultima tocilara din cls si acum am ajuns, impreuna cu el, in grupu popularelor dar sincer nici acum nu inteleg c e cu atatea fite incearca sa fi o populara fara prea multe pretentii baietii frumosi sunt luati iar aia frumosi care sunt singuri fi sigura ca sunt mai fitzosi decat tine miss populara
A fi populara nu inseamna sa ai priteni ( iubiti) a fi populara inseaman sa fii placuta de ceilalti sa ii faci sa rada. eu una nu mai gandit daca sunt populara chiardaca ma inteleg cu toti colegii mei de la clasa. nu este nimic in a fi populara si a nu fii cu nici un baiat...
Alex2126 întreabă: