Bună!
Înainte de procesul de epilare trebuie să te hidratezi foarte bine, foloseşte o cremă pentru piele sensibilă sau un unguent, ceva foarte hidratant.
După ce te-ai epilat aplică un gel după depilare care îți calmează şi îți revigorează pielea. Cei de la Farmec au un gel de acest gen, este foarte bun.
Cu o seara inainte de a te epila, ar fi bine sa iti faci dus cu apa calda, sa iti dau cu crema hidratanta, iar cu o ora inainte, sa iti faci din nou un dus cu apa calda pentru a avea porii deschisi, ar ajuta sa nu te mai doara atat de tare. Depinde si ce utilizezi pentru a te epila, cel mai dureros este cu epilatorul, si cel mai bine cu ceara refolosibila (presupun ca nu doresti sa utilizezi lama si oricum nu este bine).
Cred ca sunt eu prea sensibila. Folosesc epilator. Am ales aceasta optiune, deoarece nu voiam sa mai continui cu crema, deoarece intr-o saptamana imi crestea la loc. Eu voi pleca in vacanta peste putin timp si as vrea sa am picioarele frumoase mai mult timp.
Nu mai fi asa pesimist!
Buna! Poti merge la farmacie sa iti iei o crema sau un unguent cu anestezina. Spune-le farmacistelor pentru ce vrei sa folosesti crema si ce iti recomanda.
Ok. Asa voi face. Multumesc mult!