| Alice001 a întrebat:

Am si eu o problema, cine a avut-o si a rezolvat-o sau se afla in aceeasi situatie va rog sa raspundeti. Am niste pete maro pe piele, nu sunt pistrui. Cred ca se fac de la soare, din cate am auzit. Voi cum ati scapat de ele? Raspunsuri gen " mergi la dermatolog " am primit si eu. Multumesc!

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Acele pete apar de la 2 lucruri: expunerea indelungata la soare sau probleme ale ficatului.
In prima faza incerca sa nu te mai expui asa de mult la soare si sa foloseti crema cu factor de protectie de cel putin 30. daca petele nu dispar, ramane varianta cu problemele la ficat, deci trebuie sa mergi la medic.
Succes!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Petele acelea maro ori le faci de la transpiratie, ori de la ficat.
Oricum ar fi, trebuie sa mergi la medic!
Din ce mergi mai din timp din aceea e mai bine.
Cu ficatul nu-i de joaca!

| Bufferia a răspuns:

A dureaza cam 3 zile sa treaca

| DownTheStairs a răspuns:

Pai un medic te-ar putea informa mai bine... Daca nu sunt pistrui de la soare nu pot sa provina probabil din cauza unor probleme interne Stiu doar ca pentru pistrui merge zeama de lamaie incearca si in cazul tau insa medicul te poate ajuta happyVorbeste si cu parintii

| Rebeca22222 a răspuns:

Cum ai spus si tu, cred ca sunt de la soare. De fiecare data cand iesi din casa, foloseste o crema cu factor de protectie solara cat mai mare ( de exemplu 30 sau 50 ). Iar ca petele sa nu mai fie asa vizibile, iar unele chiar sa dispara foloseste crema de la Gerovital Antiimperfectiuni. Eu am folosit-o pentru petele ramase de la cosuri, dar poate fii folosita pentru orice fel de pete si chiar pistrui. Sper ca te-am ajutat! Pupici! :*

| popandreea98 a răspuns:

Nu stiu daca le poti face ceva. o sa-ti dispara cu timpul.