| Mara6392 a întrebat:

Bună. Am și eu o problemă cu textura părului. Simt că șampoanele pe care mi le cumpără mama îmi fac părul și scalpul foarte uscat. Șamponul și cu masca pentru păr pe care mi le cumpăr eu, îmi fac părul fin și hidratat. Părul meu se murdărește părul foarte repede și trebuie să mă spăl aproape în fiecare zi sau tot a doua zi. Acuma nu știu cu ce să mă spăl: cu ce zice mama sau cu ce îmi cumpăr eu?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Scrie pe sampon pentru ce tip de par este si iti poti cumpara singur ce sampon iti place.

Un medic dermatolog mi-a spus cu foarte multi ani in urma: foloseste orice fel de sampon gasesti, fiindca acela doar spumeaza si curata parul de mizeria si in 5 secunde se scurge la canalizare, doar balsamul (conditionerul) este singurul care conteaza cu adevarat, fiindca acela sta pe par intre 3 si 5 minute si acela este cel care iti face marul matasos si moale.

| dullcat a răspuns:

Buna.Parul nu trebuie sa aiba textura de matura. Cumpara ce e potrivit pentru tine, iar mama ta sa isi cumpere ce e potrivit pentru ea.Asa e cel mai intelept.Ea se gandeste doar la aspectul financiar sau? Samponul trebuie ales in functie de tipul de par si lista de ingrediente. Fereste-te de cele care contin sodium laureth sulfate deoarece iti vor usca si afecta negativ parul pe termen lung.