| Andreea_6624 a întrebat:

Buna am si eu o problema cu unghiile nu imi cresc si mi se rup foarte repede nu stiu ce sa fac sa imi creasca si mie unghiile am incercat sa tin unghiile in ulei cald sa mi le mai intaresc dar degeaba spuneti-mi si mie ce sa iau ca sa imi intaresc unghiile si sa imi si cereasca:X

Răspuns Câştigător
| Ralucutzaaa a răspuns:

Eu as zice ca cea mai buna solutie este calciul

7 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Intaritor Framec/ ulei de ricin. Orice varianta iti va intari unghiile.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com

| Zenithf a răspuns:

Trateaza problema de la sursa: alimentatia poate fi cauza a nenumarate probleme care te afecteaza. Probabil ai o carenta de calciu si/sau magneziu, si atunci este bine ca ti se rup unghiile, altfel nu ai fi bagat asta in seama pana nu ai fi avut vreo criza de spasmofilie sau altceva. Cat de bine te hranesti? Poate ar fi cazul sa faci ceva modificari in alimentatia ta.

| JustMe_8650 a răspuns:

1.Cred ca nu ai suficient calciu in organism, ar trebui sa iei 10 zile capsule de calciu(asta cu acordul parintilor sau medicului).
2. S-ar putea sa fie din cauza ojei, asa ca nu-ti mai face unghiile o perioada. da-ti cu un intaritor cu vitamina B sau cu un lac protector.
3. Uleiul de masline mai este bun pentru unghii, maseazale cu putin ulei de masline in fiecare zi.
4. Scurteazale cat poti de mult si foloseste una din metodele de mai sus/sau pe amandoua.

| bbdotgirl a răspuns:

Uleiul de ricin face minuni. 3 lei sticluta, o gasesti la farmacie. Aplici cu un pic de vata pe unghii zilnic si... voila big grin O sa vezi RAPID rezultatelewinking

| madytza_7574 a răspuns:

Eu sincer stiam de la o fata(eu n-am incercat) ca ti se intaresc daca iti tii unghiile in apa cu lamaie sau ceva de genu, daca gresesc scuzehee hee

| anonim_8893 a răspuns:

Nu trebuie s iei ceva.
doar ca.trebuie sa te umbli mai mereu cu apa calda
gen sa speli vase.si pe urma te dai cu crema la maini.
eu asa am facut si am unghii calumea
dp c ti cresc unghiile sa nu faci manichiura
trebuie sa te duci la salonu frumusetii la manchiurista sa-ti faca ea unghiile si ai s vezi c unghii frumosi vei aveahappy
eu asa am facut
si prietena mea ma ascultat sfatu si ma multumit tongue
merit o fundita big grin

| Andreea_6624 explică:

Multumesc ft mult pentru ajutor :X