| sweet_girl_carmen a întrebat:

am si eu o problema... de la ochiul drept mi-au cazut cateva gene si acum am un spatiu cam de 0.5 cm pe care nu am gene si am observat ca nici nu mi-au mai crescut altele acolo. spatiul este evident cam de la 1m. Nu folosesc rimel decat la ocazii speciale, si nici cleste de intors genele nu folosesc. Mi-am dat cu ulei de ricin dar fara efect! help me!

Răspuns Câştigător
| Puiutz a răspuns:

Ceau:*... si eu am patit asa acum 1 an. parca straight face. mi-ai cazut. chiar mai multe.caci se vedea ca e spatziu gol. m`am speriat straight face.
Tu sa ai grija cand te speli pe ochi. acolo sa umblii finutz. normal trebuie sa-ti creasca. e adevarat ca va creste mai incet... dar stai linistita. cresc inapoi. de preferat pana nu cresc. sa nu te dai cu rimel. doar dupa. si in caz ca nu cresc straight face. [ ceea ce normal nu va fi ]. sa mergi la un doctor. ceva.

te pup:*.

7 răspunsuri:
| cristi27 a răspuns:

Eu zic sa mergi la un salon de infrumusetare si cred ca au acolo diferite tratamente sau implanturi si cred ca se va rezolva.Bafta multa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă au trecut 3 săptămâni și nu au început să crească, atunci este un semn de întrebare.
Uleiul de ricin trebuie aplicat cel puțin o lună de zile!
Un consult dermatologic iți poate fi de folos.
Sănătate.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Iti v-a creste stai linistita, si eu am patit asa ceva dar a crescut la loc.

| adeana a răspuns:

Sa te dai cu ulei de ricin seara la culcare. Uleiul il gasesti la plafare sau magazine naturiste. Il poti aplica la baza genelor cu un betisor de ureche sau cu o periuta de la un rimel vechi (pe care o speli bine). Tratamentul trebuie tinut cateva luni, ai sa vezi ca iti vor creste.
Pe viitor sa ai mare grija ce produse folosesti. daca folosesti un rimel doar la ocazii speciale, sa ai grija sa nu fie expirat. Sa iti notezi cand iti cumperi cosmeticele si sa nu le tii prea mult, ca iti poti irita ochii sau pielea.

| Myu a răspuns:

Uoof... i s`a intamplat unei prietene ...genele ei au crescut innapoi dar mai incet. Nu a folosit nicio solutie dar cred c poti folosii gene false pana cresc inapoi. Ca sa arte mai natural t sfatuiesc sa pui gene false doar in locul unde ai acele spatii, adica sa mai tai din genele false pana acopera decat spatiile. big grin

| Puiutz a răspuns:

Multumesc de funditabig grin. sper sa fi bine`. :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimic adevarat din ce spun ei... explicatia stintiifica este:95% din populatie este infestata de la nastere cu o forma de vietati in susul ochiului .aceste vietati in cazuri speciale respectiv la tine incep sa devoreze celulele epidermice si in cel mai rau caz iti cad genele ca la tine