| 97eu97 a întrebat:

Buna am si eu o problema, in par am un fel de scoarta alba si tot timpul ma mananca, cand ma scarpin imi cade asa marunt sau imi curge sange,
va rog dati un rasp si primiti funda daca ii raspuns bunhappy

Răspuns Câştigător
| ellaptk a răspuns:

Incearca cu sapmon kerastase; am avut si eu pb asta si mi-a mers destul d bine.Il gasesti in orice salon cosmetic dar e un pic mai scump.cauta pe net sa vezi cum e happy

9 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

Iti curge sange din scalpul capului?straight face

| negru30 a răspuns:

Ai fost la doctor?

| 97eu97 explică (pentru negru30):

Da am fost la dermatolog si a zis sa ma spal cu sampon e bebelusi in fiecare seara si nu merge am avut doar intr-o parte si acum am in tot capulsad

| 97eu97 explică (pentru negru30):

Da

| negru30 a răspuns (pentru 97eu97):

Draga - ce sa spun - schimba doctorul - scuze dar doctorul asta este tampit - vezi sa nu ai ceva mai grav - alt doctor nu te lua dupa sfaturile primite - doctorul trebuie sa vada ce ai

| KirigayaKirito a răspuns:

Probabil ai dermatita! Du-te la un medic si iti va spune mai multe.De faza cu sangele nu stiu ce sa zic, poate ca te-ai scarpinat prea mult si ti-ai facut rana! Oricum sa-r putea sa ai dermatita(nu e foarte grav, apare de la stres).Cel mai bine e sa mergi la doctor!

| wArBoY44 a răspuns:

Spala-te des pe par cu sampon la care nu esti alergica... poate esti alergica la samponu care il folosesti

| 97eu97 explică:

Da am fost la dermatolog si mi-a zis ca sa ma spal cu sampon de bebelusi in fie care seara sa nu ma usc cu uscatoru si sa il las desfacut si mi-a mai zis ca ii din cauza ca mi greu parulsad

| 97eu97 explică:

Azi am fost si mi am facut termin pe mainebig grin