Venish! ai incredere in roz. uita de pete.
sau
incearca
Oxiacetilena
pls fundita:X:X
Orice dar nu domestos ca ala decoloreaza, nu scoate pete...
doamne ce sfaturi dau unii
pixul se ia cu alcool. daca n-a mers cu spirt incearca si cu spray(ca si el contine alcool). eu folosesc spray-u ca sa shterg markeru permanent de pe unele suprafete. sper sa reusestisa scoti pixu ala cumva. dar repet FARA DOMESTOS
Pune putina acetona pe niste vata. ai grija ca o sa ai senzatia ca te arde.cand simti, oprestete putin pana se calmeaza apoi continua... nu stiu exact daca va merge, dar e o idee...
bafta
ca o mica paranteza, daca nu merge, pune niste pic corector dala alb (pensulica de aia)
bafta
Incearca cu acetona, daca cu Alcool Medicinal nu a mers.Sau cu fixativ, ar trebui sa se duca.Sau cu feli de lamaie, freci pe bluza pana se duce.Vezi ca, cu spirt se mai i-a culoarea!
Subscriu la faza cu fixativul.
Pe testate.
Am scos o pata de pix dintr-un tricou.
Am pulverizat pe pata, am clatit in apa calduta dupa care l-am aruncat in masina de spalat, pe la 40 de grade.
Sau:
Oxiacetilena sau hidroniu (adica H3O - cel mai puternic acid, dupa spusele profei de chimie)
Sau clor, dar nu cred ca faci mare branza. Nu incerca folosind un PIC! Il omori degeaba ca ala merge la cerneala de stilou, si aia in cantitati "acceptabile".
ejwihss întreabă: